Hogyan hitessem el a baratnommel hogy nincsenek szellemek, demonok? ><
Egyetértek az előttem szólókkal. :) Nekem a barátom hisz furcsa, kicsit nevetséges dolgokban, amik számomra abszurdnak tűnnek, de ezt jórészt a családjától örökölte, így nem bántom érte. :) Talán majd egyszer megpróbálom lebeszélni róla, addig is tiszteletben tartom, mint ő az én bogaraim. :)
Lehet barátnődnek is van olyan ismerőse, aki szintén úgy gondolkozik, mint ő? Mert addig hiába beszélsz neki, amíg lesznek, akik támogatják és adják alá a lovat. :) Egyesek szeretik nagyon beleélni magukat ilyen képzeletvilágba, de ha egyedül maradnak benne, általában megunják és megpróbálják megérteni mások nézőpontját is. Persze az is lehet, hogy nagyon komolyan hisz benne, de a leírásodból ítélve elég fiatal és szerintem nála ez csak múló hóbort, amit idővel kinő. :)
Amit tehetsz, hogy humorosan fogod fel a dolgot és türelmesen bánsz vele. Esetleg, ha nagyon zavar, felhozol valami más témát, amikor erről beszél, de nem érdemes leállni vele veszekedni. :) Pár év múlva lehet csak nevettek majd ezen az egészen. :)
Ha hisz benne, akkor sehogy. Amúgy meg léteznek és ez az igazság.
Amiért visszahúzod őt a hitében a Pokolban végzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!