Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan hitessem el a baratnomm...

ThisIs1Dfan kérdése:

Hogyan hitessem el a baratnommel hogy nincsenek szellemek, demonok? ><

Figyelt kérdés
Ezer bocs a helyesirasi hibakert csak telon vagyok. Na szoval a lenyeg az hogy baratnom allandoan szellemekrol beszel. El is meselt par esetet ami vele tortent meg: 1. Magatol bekapcsolodik a telefonja (nem mukodik jol azert is lehet) 2. Egyszer amikor egyedul volt otthon telefonozott az es a gepnel (szembe van vele) latott egy ferfi arcot, ami 2mp mulva el is tunt. 3. Egyszer a kanapen volt egy ceruza ami magatol megmozdult. Meg mindig hulyesegeket. kerdez tolem mint pl: ha egy baratodba demon szall Te hozza mernel erni? Meg letoltott egy olyan alkalmazast hogy Ghost Decector es kajak elhiszi hogy az igaz :'D Na ennyi lenne, legyszives csak normalis valaszokat irjatok :)

2014. aug. 14. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Úgysem tudod meggyőzni, ne foglalkozz ezzel a "barátnőddel", aki hülye, az hülye.
2014. aug. 14. 14:53
 2/8 anonim válasza:
96%
Nem kell meggyőzni semmiről, joga van abban hinni amiben szeretne. Ha te vallásos vagy, ő pedig nem (csak példa), téged se lehetne csak úgy lebeszélni a hitedről. Mellesleg majd kinövi, nem tudom mennyi idősek vagytok, gondolom nem 30 évesek. :) Ha pedig a Ghost Detector alkalmazásnak hisz, akkor egyszerűen csak buta. :D Hagyd rá, ha hinni akar, higyjen, neked nem kell, csak viseld el, ha ezekről beszél, egy jó, vicces társalgás is kialakulhat ilyen témáktól, addig se unatkoztok! :) Remélem segíthettem
2014. aug. 14. 14:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat :) A baratnom 14 lesz en pedig 12 :) Ja es o egesz nap gepezik es horrort olvas vagy nez :D Alig birom rabeszelni hogy menjunk ki teniszezni.
2014. aug. 14. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal. :) Nekem a barátom hisz furcsa, kicsit nevetséges dolgokban, amik számomra abszurdnak tűnnek, de ezt jórészt a családjától örökölte, így nem bántom érte. :) Talán majd egyszer megpróbálom lebeszélni róla, addig is tiszteletben tartom, mint ő az én bogaraim. :)

Lehet barátnődnek is van olyan ismerőse, aki szintén úgy gondolkozik, mint ő? Mert addig hiába beszélsz neki, amíg lesznek, akik támogatják és adják alá a lovat. :) Egyesek szeretik nagyon beleélni magukat ilyen képzeletvilágba, de ha egyedül maradnak benne, általában megunják és megpróbálják megérteni mások nézőpontját is. Persze az is lehet, hogy nagyon komolyan hisz benne, de a leírásodból ítélve elég fiatal és szerintem nála ez csak múló hóbort, amit idővel kinő. :)

Amit tehetsz, hogy humorosan fogod fel a dolgot és türelmesen bánsz vele. Esetleg, ha nagyon zavar, felhozol valami más témát, amikor erről beszél, de nem érdemes leállni vele veszekedni. :) Pár év múlva lehet csak nevettek majd ezen az egészen. :)

2014. aug. 14. 15:14
 5/8 anonim ***** válasza:
A vita (vélemények cseréje!) egyik alapszabálya, hogy soha nem szorul bizonyításra az, hogy "nincs", azt kell bizonyítani, hogy "van"!
2014. aug. 14. 16:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha hisz benne, akkor sehogy. Amúgy meg léteznek és ez az igazság.

Amiért visszahúzod őt a hitében a Pokolban végzed.

2014. aug. 14. 16:43
 7/8 anonim válasza:
Na és honnan veszed hogy nincsenek démnok? :D
2014. aug. 24. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:
És mi van, ha vannak? Képes lennél hamis biztonságérzetbe ringatni?
2014. aug. 25. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!