Van itt olyan akinek a gyermeke érzékeli a szellemek jelenlétét?
Nekem a nyulam:D (órákon keresztül nézni mindig ugyanazt a pontot,pedig ÉN nem látok ott semmi..Aztán az szokott lenni,hogy amikor kiengedem akkor tök nyugodt,aztán egyszercsak elfut arról a helyről,ahol éppen tartózkodott,mintha valami/valaki megijesztené..)
Egy elmélet szerint a gyerekek kb 4éves korukig látják őket.Az állatok pedig egész életük során.(kutya,macska,ló és egyéb háziállatok)
Rengeteg helyen olvastam hogy tulajdonképpen a gyerekek olyan 3-4 éves korukig látják a szellemeket/paranormális jelenségeket illetve az emberek auráját (ezért van az hogy van olyan kisgyerek aki mosolyog egy általa látott személyre, de van aki elkezd sirni-biztos nem örömében fog sirni).
Van egy ismerősöm aki ezt szintén megerősitette, ő gyerekekkel foglalkozott, ez is a szakmája.
A gyerekek amúgyis szeretnek kitalált barátokkal játszani, nekem is rémlik mintha lett volna, de tényleg nem emlékszem már erre konkrétan.
Nagyon becsapós ez a 0-4 év közti időszak, mert jóformán nem emlékszel vissza semmire. Én pl ténleg csak az óvodás emlékeimre emlékszem. Korábbról semmi sem maradt meg.
Az állatoknál másképp van ez. Ők alapból másképp látnak és érzékelnek dolgokat mint mi. Megfigyeléseim alapján (és ezt úgy jelentem ki hogy semmilyen tudományos cuccra nem hivatkozom) az állatok is látják a paranormális jelenségeket, ami engem nem egyszer meg is ijesztett.
Van egy tengerimalacom, aki van hogy hosszasan néz egy bizonyos pontot (ahogy egy feljebb kommentelő is irta a nyuszijával) és van mikor ténleg senki nem mozog a házban (mint emberek) és mégis megijed. Mégis mitől? Én számitógépzek vagy olvasok, és egyszer csak megugrik (tudom hogy fél mert csak olyankor ugrik olyanokat).
nekem a kutyam latja a halott nagypapam szellemet!!!4
mindg a falat bűmulja mert ott van a nagypapam,!
Úgy látszik, én fordítva működök.
Nekem a szellemem érzékeli a gyerekek jelenlétét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!