Van itt olyan akinek a gyermeke érzékeli a szellemek jelenlétét?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 10:47
11/12 anonim válasza:
úristen,a kisgyerek szörnyet látott a konyhába, akkor az tuti úgy van :DDD mennyi buta ember....
12/12 anonim válasza:
A gyerek tényleg látja az aurát elméletileg, amíg öntudatra nem ébred. Ezt a képességet elveszti úgy, mint korral a magas frekvencia érzékelését. Ha visszagondolsz fiatalabbként jobban érzékelted a zajokat és 20 felett is jó csak nem olyan, mint 10 évesen, vagy olyan mint a spárga néhány éve képes voltam rá most meg szétszakadnék, ha azt mondanák csináljam meg. Egyszerű fizikai képesség az aura érzékelés még ingával is, de szellem nem létezik. Viszont érdemes kipróbálni egy halott képe felett az ingát, mert jó esetben még ha nyomtatott kép legyen is valahogyan megmagyarázhatatlan módon kapcsolódik a személyhez és halál esetén az inga csak áll, viszont, ha egy élővel próbálod ki akkor nagymértékben kileng. A lakosság 80%-ának az inga működik felnőttkorban is pl nekem is működik. Miután meghalt a papám kipróbáltam és nála kísérteties módon állt az inga, viszont amint a képen hagytam az ujjam és a temető fölé vittem az ingát ott már kitért jelezve a helyét, hogy valahol ott van. Nem vagyok spiritiszta, de ez az ingás módszer tényleg működik. Az inga egy a búcsúban vett kődarab volt madzaggal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!