Szerintetek léteznek szellemek? Ti már beszéltetek velük? Ha igen, akkor hogyan? Ouija-táblával? Lehet olyat kapni Magyarországon?
- Igen
- Igen
- Nem szavakkal,tisztán látói-érző módon ( clairvoyance )
- Nem és nem is ajánlom,mert tudni kell lezárni a (jól)megnyitott ’’kaput,, különben ott ragadnak a rossz lelkek,szellemek. Nem is ajánlatos a saját otthonodban próbálkozni dilettáns módon !
- igen
Akik nem hisznek benne azok egyáltalán mit keresnek itt??xDDDD
Mindegy..Igen,léteznek bár én még nem idéztem..Másik kérdésedre válaszolva:Igen,lehet kapni Magyarországon is :)
Rosszalkov!
OK.- a Te hited szerint nem léteznek szellemek !
/ Hit : Személyes meggyőződés egy személyről, közösségről, tanról, elvről, vallásról.
Bizonyítás nélküli meggyőződés. Az a meggyőződés, hogy egy elgondolás úgy van, ahogy gondoljuk, függetlenül annak a fizikai univerzum keretein belüli bizonyíthatóságától. /
Ücsörögni a gép a négy fal között és teóriákat,hiteket gyártani túl könnyű.
Miért nem próbálsz tenni valamit.
Asztál utazást próbáld ki,hátha megtapasztalod ,hogy nem csak hús és vér vagy.
8 A vallás csak babonákon alapul a vallás egy visszamaradott gondolkodásmód. Az, amiben én hiszik nem alaptalan, de nem mondom, hogy ne higgyj az ezotériában, mert az a te saját döntésed, hogy miben hiszel nekem, ahhoz semmi közöm, de ettől én a szabad véleményemet kinyilváníthatom. Mondhatsz ellenérveket még azt is mondhatod, hogy nincs igazam engem nem zavar. De gúnyos megjegyzéseket nem tehetsz rám, mivel nem ismerjük egymást nem tudhatod, hogy én milyen ember vagyok és én sem tudhatom, hogy te milyen vagy.
7 Ugyanabból az okból vagyok itt, melyből te is olyan oldalt kerestem magamnak, ahol nem csak az iszdéket írnak egymásután, hanem amin el lehet gondolkodni és kérdéseket lehet feltenni egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!