KacsaFingKapitany kérdése:
Ez lehetséges? TÖBBI LENT!
Figyelt kérdés
Lehetséges az,hogy a démonokkal csak kommunikálok és nem kötök velük alkut?Vagy úgyis elrontják az életemet valamivel?Vagy ha gyenge vagyok akkor valahogyan rá tudnak venni az alkura??Vagy csak úgy az engedélyem nélkül is beleszállhatnak a testembe?xd Ezt most komolyan kérdezem... :D2015. okt. 22. 22:51
11/19 A kérdező kommentje:
alkudozni nem is annyira szeretnék csak látni (mert a tükörbe lehet)meg beszélni :) sztem érdekes dolog :DD
2015. okt. 24. 12:36
12/19 anonim válasza:
Az. Feltéve hogy megúszod élve, és/vagy ép ésszel.
13/19 Lunariana válasza:
"Hogy mi alkut kotni beszelni egy emberrel... Ostobasag. Az emberek mindent kitalalnak. Kevernek minket a kimilliakkal. Az lehetetlen, hogy egy kozonseges ember beszelhessen velunk hiszen mi a kozelukbe sem megyunk. Ostobak es erre szo sincs. Kerdesedre valaszom, csak annyi, hogy a kimilliak leteznek es a veluk valo alkukotes lehetetlen. Idezni hogyantudna egy egyszeru ember az orok rejtely. Hivni tudja. Ritkan szalnak meg barkit is oket, ezeket a felresikerult lenyeket, csak az olesvagy hajt. "
Aki nem hiszi el, hogy ideztem, es nem a sajat szammal mondtam, azt sajnalom.
14/19 Missi_Key válasza:
utolsó..saját száddal nem tudsz gépelni :D
de ha nem te akkor ki mondta?
15/19 anonim válasza:
Akárki mondta, írni nem tudott.
16/19 A kérdező kommentje:
Az biztos xd
2015. okt. 26. 21:22
17/19 anonim válasza:
Ilyet én is tudni írni,pedig nem lenni kicsi kínai.
18/19 Lunariana válasza:
Azert irtam igy ,hogy a lenezest, a szanalmat probaljam atadni ami a hangjan erzodott. Es azert mondtam volna, merthogy esetleg en talalom ki, a gepeles, es a beszed kulon forma. Ostobak..
19/19 anonim válasza:
Nem! A démonok akkor lépnek kacsolatba, ha kiválasztanak, hogy segíts nekik visszajutni a tűlvilágra. Vagy a másik, hogy megölnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!