Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges ez? (többi lent)

Lehetséges ez? (többi lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár órája olvastam egy hírt az interneten egy részletét bemásolom. Kíváncsi vagyok a véleményeitekre! Én szerintem van benne valami.

"2012. Június 2.-án, a Utah állam egyik nagyobb városában bankrablás közben történt egy természetfeletti esemény, amit legtöbben máig tagadnak.

A 3 bankrabló egy-egy colt-féle kis pisztollyal és egy Ak-47 szerű autamata fegyverrel próbálta kirabolni a bankot. Egy nő ellenállása miatt 6 emberrel azonnal végeztek, legalábbis akartak, amikor a 6 ember közül az egyik, amint (két fejlövés után) felállt mind a három bűnöző feje kicsavarodott és a gerincoszlopukkal együtt elvált a test többi részétől.

A biztonsági-kamera felvételeket azonnal lefoglalta egy csapat öltönyös férfi, amíg a helyszínelők a fej és gerinc nélküli testeket fotózták. -számoltak be a szemtanúk-

A több, mint 40 fős túszcsoportból senki sem ismerte azt a férfit, aki 2 fejlövés után felállt és eltűnt a helyszínről."

Van tovább is, de szerintem ennyi a lényeg. Az oldalt nem linkelem be nehogy letöröljék a kérédést, hogy "reklám" de üzentebe bármikor elküldöm amint fellépek.

Szóval vélemény? Lehet köztünk járnak már az idegenek?

2013. febr. 10. 14:05
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Erről én is hallottam, szerintem ez idegen lehetett, hanem egy varázsló (aki fekete mágiát használ).
2013. febr. 10. 14:17
 2/8 anonim ***** válasza:
a sötét zsaruk színre. Léptek majd figyelj mert meg fognak látogatni a fekete ruhások, és deaktivizálnak téged! :DDD
2013. febr. 10. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Mért pont a szülinapomon? :(
2013. febr. 10. 17:42
 4/8 BlackSword ***** válasza:
Írni bármit lehet...
2013. febr. 10. 18:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem elküldenéd a linket? ja és az én véleményem erről az hogy fura
2013. febr. 11. 19:01
 6/8 anonim ***** válasza:
léci küld el nekem a linket engem érdekel hogy mit írnak szóról szóra :) és miután azt elolvastam biztos adok választ :)
2013. márc. 30. 11:06
 7/8 Diu válasza:
lécci küldd el a linket
2013. ápr. 21. 15:04
 8/8 Pokkec válasza:
Elküldenéd nekem is linkbe?Köszönöm! :)
2013. máj. 4. 23:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!