Lehetséges ez? (többi lent)
Sziasztok! Pár órája olvastam egy hírt az interneten egy részletét bemásolom. Kíváncsi vagyok a véleményeitekre! Én szerintem van benne valami.
"2012. Június 2.-án, a Utah állam egyik nagyobb városában bankrablás közben történt egy természetfeletti esemény, amit legtöbben máig tagadnak.
A 3 bankrabló egy-egy colt-féle kis pisztollyal és egy Ak-47 szerű autamata fegyverrel próbálta kirabolni a bankot. Egy nő ellenállása miatt 6 emberrel azonnal végeztek, legalábbis akartak, amikor a 6 ember közül az egyik, amint (két fejlövés után) felállt mind a három bűnöző feje kicsavarodott és a gerincoszlopukkal együtt elvált a test többi részétől.
A biztonsági-kamera felvételeket azonnal lefoglalta egy csapat öltönyös férfi, amíg a helyszínelők a fej és gerinc nélküli testeket fotózták. -számoltak be a szemtanúk-
A több, mint 40 fős túszcsoportból senki sem ismerte azt a férfit, aki 2 fejlövés után felállt és eltűnt a helyszínről."
Van tovább is, de szerintem ennyi a lényeg. Az oldalt nem linkelem be nehogy letöröljék a kérédést, hogy "reklám" de üzentebe bármikor elküldöm amint fellépek.
Szóval vélemény? Lehet köztünk járnak már az idegenek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!