Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem az iskolában?

Szellem az iskolában?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt tesi óra volt az utolsó, az osztály a tornateremben röplabdázott míg én egyik barátnőmmel passzolgattuk a labdat kint a folyoson. Aztan nyult le a labdaert amikor furcsan merdt ram, kerdeztem mit lattal? Elmondja hogy mintha mellette egy fiu alak megjelent volna es eltunt ebben az meg a furcsa hogy en pont abban a masodpercben lattam ugyanott egy fehéren fenyt eluszni bar en azt hittem csak a nap fenye de hat kiderult hogy nem sutott oda a nap. Letezik az hogy szellem volt? De ha igen miert latta o maskeppen mint en? Vagy miert jelent meg nala masalakban?

2015. okt. 3. 09:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kezdjétek el nézni a: "A titkos kör" nevű sorozatot.
2015. okt. 3. 15:15
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne csodálkozz azon, ha iskolában megjelenik szellem!

Az a tudnivágyás szelleme.

2015. okt. 3. 19:00
 13/16 anonim ***** válasza:
Le kéne állnod a spid-ről.
2015. okt. 3. 21:10
 14/16 anonim ***** válasza:
szerintem lehetett az.
2015. okt. 3. 21:17
 15/16 anonim ***** válasza:
Regényt szeretnél írni belőle?
2015. okt. 4. 10:54
 16/16 anonim ***** válasza:

Melyik volt ezek közül?

[link]

A 12es válaszoló eltalálta, az egyik szellemke csak tudásra vágyott, épp röplabdázni akart megtanulni. :)

2015. okt. 4. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!