Szerintetek ez igaz? Vajon melyik kollégium lehet?
Olvastam egy történetet az egri kollégium szelleméről itt a link: [link]
Sok helyen írnak erről szerintem tényleg megtörtént,de melyik egri kollégium az? Azok válaszára lennék kiváncsi akik egri kollégiumba járnak/jártak és hogy volt-e ott ilyen szellem sztori vagy észlelés. Kicsit félek mert Eger mellett lakom,és ha kollégiumba járok pár év múlva akkor nem tudom van e szellem. Légyszi normális válaszokat irjatok.
11/L
Ne aggódj, nem igaz. Ez egy cikk, az egészet úgy gépelték, mint te ezt a kérdést. Szerinted nem tudta akár egy ember is megírni ezt a cikket úgy, hogy néhány kitalált lánynak a szájába adott pár mondatot? Szerintem te is próbáltál már könyvet írni, vagy legalább olvastál már könyvet. Ez csak egy ugyanolyan írás, nyugodj meg.:)
Egyébként érdemes megnézned ilyenkor, hogy mennyire megbízható a lap, amit olvasol. Azok az oldalak, ahol olyan álneveken írnak, mint pl. ez a Rachel Roger, általában nem tudományos oldalak, azaz nem kell feltétlenül hinni nekik.
Viszont ha tanácsolhatom ne nagyon olvasgass inkább ilyeneket, mert vannak olyan cikkek/videók is, amikről még sokkal nehezebb látni, hogy valótlanságot állítanak, így könnyen megijednél. Inkább később olvass majd ilyen ezoterikus, misztikus dolgokat, amikor már többet értesz majd a fizikához, a kémiához, illetve az informatikához (pl videók manipulálása), mert azokkal nagyon sok minden megmagyarázható, és akkor ki tudod majd szűrni a komolytalan írásokat.:)
Én is Eger mellett lakok. Nem értem az aggódásodat. Mi lenne, ha igaz volna? Elfér nem? Az, hogy néha elfoglal egy hajszálnyi helyet, az mit zavar? Ezen kívül, lehetsz bejárós, vagy kerülheted az Sz-betűs kolikat.
Vagy ráveszed valahogy a mátrai domolykós képű kisfiút, vagy a kőkúti büdibát, hogy védjen meg, vagy lásson el tanácsokkal. De inkább az utóbbit javaslom, nem a kisfiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!