Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » A volt szerelmemmel álmodtam....

A volt szerelmemmel álmodtam. Még mindig érzek iránta valamit?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel mentünk a suli kollégiumába (?) és ott jött a volt szerelmem meg a haverja. Meglátott engem, elkezdett nagyon mosolyogni és köszönt. Én szintén ezt tettem és még emlékszek, hogy álmomban mennyire örültem, meg mikor felébredtem akkor is. Szerintetek ez arra utal, hogy még mindig foglalkoztat?:(

2014. jan. 18. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Elmúlik.
2014. jan. 18. 14:57
 2/5 anonim válasza:
100%
Nem feltétlen :) ha érzel vmit iránta az nem az álmodból fog kiderülni :)
2014. jan. 18. 15:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az agyunk az álmokban csak olyan arcokat tud megjeleníteni, akiket már valaha láttunk. Ez csak véletlen, hogy kivételesen a volt barátoddal álmodtál.

Viszont, ha elég sokat gondolsz rá napközben is, akkor meg azért van mert még érdekel.

2014. jan. 18. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy az álmunkba csak létező dolgokat, pl. már látott arcokat láthatunk... Ettől függetlenül mindegy mit álmodtál, te döntöd el róla, hogy jó volt, vagy rossz. Rémálom, vagy vágyálom. Ha örültél neki, akkor biztos örülnél neki élőben is... Ha nem örülnél neki élőben, akkor álmodba sem, meg ébredéskor sem, mikor azt hiszed, vagy akarod hinni, hogy nem álom.
2015. szept. 16. 09:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Pontosítok. Én álmodtam már olyanokat, amiket nem láttam...

Arcot is álmodtam olyat, de arra mondhatná, hogy csak elfelejtettem. Viszont olyanokat is álmodtam, amiket nem láthattam.

2015. szept. 16. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!