Léteznek-e szellemek? (A többit lent olvassátok el! )
Figyelt kérdés
Tavaly, amikor itthon voltam egyedül, akkor furcsa dolgok törtöntek a házban. (kertes ház) De csak akkor történtek, amikor egyedül voltam, vagy este, amikor rajtam kívül mindenki aludt. Na szóval itthon voltam egyedül és egy sikonyt hallottam a házban. Sikítottam és befogtam a fülemet. Aztán még aznap este már mindenki aludt, de én nem tudtam aludni. Valami a fürdőszobában folyamatosan kopogott a tükörnél. Féltem. Aztán megreccsent a padló a szobámban és fehér árnyakat láttam. Sikítottam. Anyáék nem akartak hinni nekem. Másnap mintha a poharak zörögtek volna a szekrényben. Utána később valaki kopogott az ablakon. Kinéztem, de nem volt ott senki. Aztán megéheztem és megkentem a kenyeker vajjal. Volt egy másik kenyér is a tálcán és magától megmozdult. Éreztem valaminek a jelenlétét. Anyáék nem hitték el. Ők nem hisznek az ilyenekben, de engem nem érdekel!2015. szept. 16. 14:45
1/5 Legoman válasza:
Nyugodj meg először is.
Ha legközelebb történik valami ilyen veled, akkor két dolgot tehetsz:
1.
Megpróbálod kideríteni, hogy mi történt. Vagyis racionális magyarázatot keresel rá, és alaposan leellenőrizel mindent.
2.
Rászólsz arra, aki ott van (ha ott van).
Megkéred arra, hogy ne zavarjon téged.
2/5 Ádámflekk teliblekk válasza:
Én hiszek neked! Már velem is törtöntek ilyen dolgok. Mindenkinek más a véleménye erről, mert sokan nem hisznek benne. Van, aki hülyeséget ír. Azzal ne foglalkozz! ♠
3/5 A kérdező kommentje:
De nem volt ott akkor senki! Mindenki aludt, nappal meg egyedül voltam itthon! Amúgy most, hogy ezt leírtam, megint hallom a kopogásokat...
2015. szept. 16. 15:02
4/5 Legoman válasza:
Nem közvetlen élő személyre gondoltam azáltal, hogy rászólsz, és megkéred, hogy ne zavarjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!