Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek? Azt hiszem láttam...

Szellemek? Azt hiszem láttam is egy szellemet. Lehet egyáltalán őket látni?

Figyelt kérdés

szoktak furcsa dolgok történni amire már tényleg csak azt tudom mondani más magyarázatot nem találva,hogy szellem...de kb 1-1,5éve anyu mesélte,hogy hallotta,hogy megyek a konyhába mezítláb és rám is szólt de kinézett a fürdőből és egy fehér hálóinges mezítlábas kislányt látott (térdtől lefelé és a bokája fölé ért a hálóing.. nos persze azóta is történtek dolgok de pár hete jöttem-mentem a házban és az egyik ajtó üvegében megláttam ahogy megyek az ajtó felé jön mellettem egy sötét hajú fehér hálóinges kislány kb a vállam alá ért (olyan régi hálóing múltszázadi kötős volt elől a nyakánál) és hosszú sötétbarna haja volt..kb pár másodpercig láttam amíg elértem az ajtóhoz aztán hiába néztem nem láttam azóta sem többé..

legutóbbi "szellemes" élményem az volt amikor egy nővel beszéltem és szóba kerültek a halott szülei akik nemrég haltak meg és nagyon sírt..vigasztaltam őt és megfogtam a kezét..majd ő 2 megállóval előbb szállt le mint én és néztem ahogy megy el azt kívántam bárcsak könnyebb lenne neki és akkor éreztem,hogy valaki megérinti a fejem és megsimogat...nem volt ott senki...és az is sokszor fordul elő,hogy beszélgetek ismeretlen emberekkel és jön egy érzés,hogy rákérdezzek vagy a szüleire vagy testvérre mert olyan érzésem van,hogy nem élnek és eddig mindig beletrafáltam a dologba..

kérdésem az,hogy ezek szellemek lehetnek?ténylegesen láthattam azt a kislány(akiről mellesleg fogalmam sincs kicsoda)?

2015. aug. 8. 12:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
13%
Hiszek a megmagyarázhatatlan dolog, paranormális megtapasztalások létezésében de ez kamu! :)
2015. aug. 8. 13:06
 2/12 anonim ***** válasza:
14%

gyerekek te kevered a szezont a fazonnal xdd

jah nem..te a kört és valami Stilent Hill utánzatot :"D

figyu ezen a Paranormális oldalnál normalis emberek voltak...de csak idáig mert ahogy az 1-es mondta ez kamu...de még hogy mekkora kamu

2015. aug. 8. 19:23
 3/12 A kérdező kommentje:
jó..nyilván akkor én vagyok a hülye és biztos pszichiátriai eset vagyok....beképzelem magamnak meg hallucinálok...oké rendben...
2015. aug. 8. 20:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Mi az esélye annak, hogy a szellemes horrorokban is pont ugyan olyan kislány van amilyet te is leírsz. Ennyire beletaláltak a forgatókönyvírók ,hogy tök véletlen a valóságban is így jelennek meg a szellemek? Ha tényleg látod menj el orvoshoz!
2015. aug. 8. 21:29
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért kell rögtön azzal vádolni,hogy kamuzok...Először is kérdeztem,hogy tényleg láthatom-e vagy csak a képzeletem játszik velem...nem pedig kijelentettem..Másodszor pedig abszolút nem horroros kislány volt akit láttam(ijesztő volt mert nyilván megijedtem..de nem volt elcsúfítva)

nem hasonlít a Körben szereplő nőre ..utána néztem a másik filmnek amit írt valaki rá sem...aki arra a kb 2-3 másodpercre megjelent az ablaküvegben mellettem nem lógott az arcába a haja és nem volt csúnya..régies kislány akit én láttam(ismétlem ha láttam és nem a képzeletem játszik velem) bár ha ettől eltekintünk is számtalan furcsa dolog történik akár csak a kérdésemben megemlítve is..

2015. aug. 9. 09:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Értsd meg, hogy szkeptikusak az emberek! Amúgy válaszoltam a kérdésedre, komolyan menj el orvoshoz ha látsz ilyeneket mert nincsenek!
2015. aug. 9. 11:37
 7/12 anonim ***** válasza:

Ne menj orvoshoz, ez teljesen rendben van:)

Angyalforras.hu-n olvasgathatsz, hogy megnyugodj;)

2015. aug. 10. 13:41
 8/12 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy "pár másodpercig" láttad, elég részletes személyleírást adtál róla.
2015. aug. 13. 23:26
 9/12 Róbert1996 válasza:
Nem volt olyan érzésed ha egyedül voltál ,hogy valaki figyel??
2015. aug. 30. 20:50
 10/12 Róbert1996 válasza:
100%

Készíts EVP felvételt!

itt tudod hogyan kell készíteni!

5. Igyekezzünk minél csendesebb környezetet teremteni a közelünkben. Lehetőleg egyedül legyünk a helyiségben, hogy minimálisra csökkentsük a zajforrásokat. Kapcsoljuk le az elektromos készülékeket (főleg a rádiót, tévét, számítógépet), majd húzzuk ki őket az áramból. Lehet, nem igazán halljuk, ám ezek a készülékek akkor is zajt generálnak. Az egyedüllét azért fontos, mivel minél több személy tartózkodik a szobában, annál nagyobb az esély rá, hogy mozgás általi hangot rögzítünk a készülékünkkel.

6. Kényelmes pozícióban üljünk le valahová. Az előző pontban már említettük, a felesleges mozgás zajt kelt.

7. Ezután kapcsoljuk be a felvevőt! Hangosan, érthetően mondjuk ki, kik vagyunk, mi a helyszín és a pontos időpont! Fontos, hogy ne suttogjunk, de ne is kiabáljunk, normál hangerőn beszéljünk a felvevőbe.

8. Miután ezt megtettük, feltehetjük a kérdéseinket. Ezeket is normál hangerőn tegyük. A kérdések között érdemes hosszabb szüneteket tartani, hogy a készülék felvehesse az esetleges válaszokat. A kutatók gyakran ezeket a kérdéseket teszik fel: Vannak itt szellemek? Meg tudod mondani a neved? Tudsz mondani valamit magadról? Miért vagy itt? Meglepő módon az EVP felvételeken olykor közvetlen válaszokat is hallani a kérdések elhangzása után.

9. Ismerjük a környezetünk zajait! Tisztában kell lennünk az egyes zajok forrásaival, különben minden furcsa hangot túlvilági kapcsolatfelvételnek titulálunk. Ahogy hallgatjuk majd a felvételt, nagyon is tudatában kell lennünk a környezetünk hangjaival. A mindennapi életben már megszoktuk, hogy kiszűrjük az ismert háttérzajokat, ezeket általában meg sem halljuk, ám a felvevő rögzíti ezeket a hangokat. Ezért kell különösen figyelni arra, hogy az egyszerű zajok ne csaphassanak be minket. Miféle háttérzajok vághatnak át minket? Valaki beszél a szomszédos szobában, a szomszéd kiabál a feleségével, egy kutya ugat, egy autó elhalad a ház előtt stb.

10. Adjunk időt! Nem kell órákat eltölteni a felvételekkel, ám az nem elég, ha percek alatt szeretnénk eredményt kapni. Az EVP felvételek általában 10-20 percesek. Kérdéseket sem muszáj ezalatt feltenni, az is elég, ha tökéletes csend van a helyiségben.

11. Hallgassuk meg a felvételt! Ideje, hogy megtudjuk, sikerült-e rögzíteni valamit, vagy meg kell ismételnünk a kísérletet. A rögzítő hangfalra is csatlakoztatható, ám egy jó minőségű fülhallgatóval több zajt is ki tudunk szűrni. (Nem mellesleg a fülhallgató kizárja a további háttérzajokat.) Ha minden lehetséges zajt megmagyaráztunk, ám így is akad, aminek nem tudjuk megállapítani az eredetét, akkor talán egy valódi EVP-vel van dolgunk!

2015. aug. 30. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!