Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemek? Azt hiszem láttam...

Szellemek? Azt hiszem láttam is egy szellemet. Lehet egyáltalán őket látni?

Figyelt kérdés

szoktak furcsa dolgok történni amire már tényleg csak azt tudom mondani más magyarázatot nem találva,hogy szellem...de kb 1-1,5éve anyu mesélte,hogy hallotta,hogy megyek a konyhába mezítláb és rám is szólt de kinézett a fürdőből és egy fehér hálóinges mezítlábas kislányt látott (térdtől lefelé és a bokája fölé ért a hálóing.. nos persze azóta is történtek dolgok de pár hete jöttem-mentem a házban és az egyik ajtó üvegében megláttam ahogy megyek az ajtó felé jön mellettem egy sötét hajú fehér hálóinges kislány kb a vállam alá ért (olyan régi hálóing múltszázadi kötős volt elől a nyakánál) és hosszú sötétbarna haja volt..kb pár másodpercig láttam amíg elértem az ajtóhoz aztán hiába néztem nem láttam azóta sem többé..

legutóbbi "szellemes" élményem az volt amikor egy nővel beszéltem és szóba kerültek a halott szülei akik nemrég haltak meg és nagyon sírt..vigasztaltam őt és megfogtam a kezét..majd ő 2 megállóval előbb szállt le mint én és néztem ahogy megy el azt kívántam bárcsak könnyebb lenne neki és akkor éreztem,hogy valaki megérinti a fejem és megsimogat...nem volt ott senki...és az is sokszor fordul elő,hogy beszélgetek ismeretlen emberekkel és jön egy érzés,hogy rákérdezzek vagy a szüleire vagy testvérre mert olyan érzésem van,hogy nem élnek és eddig mindig beletrafáltam a dologba..

kérdésem az,hogy ezek szellemek lehetnek?ténylegesen láthattam azt a kislány(akiről mellesleg fogalmam sincs kicsoda)?

2015. aug. 8. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én ezzel úgy vagyok mint Józsibácsi a medvével...Láttam egyszer egyet, de az sem az volt...
2015. szept. 28. 19:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Én hiszek neked! Már velem is történtek ilyenek.
2015. dec. 30. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!