Szellemek léteznek, vagy nem? Ha nem léteznek akkor mi van akkor amikor szellemet idéznek, és később fura zajokat hallanak?
Olvastam ezen az oldalon is , hogy többen is idéztek már szellemet, de nem hittek benne!
Amikor megidézték akkor meg nagyon fura zajokat hallottak, és hírtelen nagyon nagy lett a huzat!?
szerintetek?
Tegnap szellemet idéztünk a haverokkal, és szintén nagy lett a huzat, és fura hangokat hallok azóta.
Ha ezt elolvasod, akkor egyből el is hiszed? Mert egy szó sem igaz az első mondatomból. Nem kell mindent elhinni amit leírnak az emberek:)
Igen léteznek! Én hiszem, ezáltal tudom...
Persze bizonyítékom nincs, de nem is kell, legalábbis azoknak, akik hisznek. Akik meg nem, azok úgy is csak azt mondanák, hogy hamis a bizonyíték.
Won
én hiszek, tudom
szellemet még soha nem idéztem, de velem is történt pár megmagyarázhatatlan dolog..
Először is szellemek nincsenek a holtak lelke pedig eltávozik az első pillanatban vagy percekben.Azokat idézgetni egy tiszteletlenség, kettő veszélyes szélhámosság, mert erre száguldozhat egy majrés holt lélek aki életében gazember volt és aljas pszichopata és ha érzékeli ezt a játékot még valóban ott teremhet és bizony az már ártó lehet, mert belenyúlhat a testbe az agyba súlyos betegséget okozva egyetlen pillanat alatt!
De azért legyél nyugodt a hangok inkább huzat vagy készakarva előidézett a széltolóktól aki idézgetett akinek fizettetek. De lehet a szomszédban meghalt valaki is aki figyelmeztetni akart NE TEGYÉTEK!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!