Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szellemek léteznek, vagy nem?...

Szellemek léteznek, vagy nem? Ha nem léteznek akkor mi van akkor amikor szellemet idéznek, és később fura zajokat hallanak?

Figyelt kérdés

Olvastam ezen az oldalon is , hogy többen is idéztek már szellemet, de nem hittek benne!

Amikor megidézték akkor meg nagyon fura zajokat hallottak, és hírtelen nagyon nagy lett a huzat!?

szerintetek?

2012. aug. 1. 10:56
 1/10 anonim ***** válasza:

Tegnap szellemet idéztünk a haverokkal, és szintén nagy lett a huzat, és fura hangokat hallok azóta.

Ha ezt elolvasod, akkor egyből el is hiszed? Mert egy szó sem igaz az első mondatomból. Nem kell mindent elhinni amit leírnak az emberek:)

2012. aug. 1. 11:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Különböző hangokat mindig hall az ember, csak nem figyel rájuk, de ha izgalomban van, akkor jobban figyel mindenre és jobban hallja ezeket a hangokat és az emberi képzelő erő is hatalmas. Szellemek viszont nem léteznek, aki azt állítja, hogy látott az hazudik.
2012. aug. 1. 11:06
 3/10 anonim válasza:
33%
Szellemek igen is léteznek, ha hisztek benne ha nem mindig is létezni fognak, tudományos bizonyíték nincsen rá, de személyes tapasztalatból mondom léteznek :)
2012. aug. 1. 11:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meg személyes tapasztalatból mondom h találkoztam Darth Vaderrel a Halálcsillagon, ha hiszitek ha nem, attól még létezik, bár tudományos bizonyíték nincs rá:)
2012. aug. 1. 11:14
 5/10 Won ***** válasza:

Igen léteznek! Én hiszem, ezáltal tudom...

Persze bizonyítékom nincs, de nem is kell, legalábbis azoknak, akik hisznek. Akik meg nem, azok úgy is csak azt mondanák, hogy hamis a bizonyíték.

Won

2012. aug. 1. 11:22
 6/10 anonim ***** válasza:

én hiszek, tudom

szellemet még soha nem idéztem, de velem is történt pár megmagyarázhatatlan dolog..

2012. aug. 1. 11:57
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem létezem, s mellettem a jeti se létezik, és azt üzeni ha már írok akkor mondjam meg hogy démonok sincsenek.
2012. aug. 1. 12:56
 8/10 anonim válasza:
Léteznek...nézd majd meg a ,,The Apparation-A jelenés" cimű filmet. Teljesen leírua az igazat. Asszem aug. 15 től lesz a mozikban.
2012. aug. 2. 15:20
 9/10 Won ***** válasza:
Aug 15.? Oké :) Én is megnézem, ha nem felejtem el :)
2012. aug. 2. 20:08
 10/10 anonim ***** válasza:

Először is szellemek nincsenek a holtak lelke pedig eltávozik az első pillanatban vagy percekben.Azokat idézgetni egy tiszteletlenség, kettő veszélyes szélhámosság, mert erre száguldozhat egy majrés holt lélek aki életében gazember volt és aljas pszichopata és ha érzékeli ezt a játékot még valóban ott teremhet és bizony az már ártó lehet, mert belenyúlhat a testbe az agyba súlyos betegséget okozva egyetlen pillanat alatt!

De azért legyél nyugodt a hangok inkább huzat vagy készakarva előidézett a széltolóktól aki idézgetett akinek fizettetek. De lehet a szomszédban meghalt valaki is aki figyelmeztetni akart NE TEGYÉTEK!!

2013. okt. 17. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!