Ha vannak szellemek, akkor miért nem látok soha szellemet?
emellett nyugodt szívvel szidom őket, mégis sikeres, boldog ember vagyok.
nem lehet, hogy ahogy Sigmund Freud mondta, a szuperegonk képzel oda szellemet, ami hirtelen hasonlít rá?
18.26- hát igen aki még sosem látott az ezt mondja :)
Egyébként tényleg nem mindenki fogékony erre. Úgy tudom a szellemek valamiféle más dimenziósíkban vannak amit Mi még nem tudunk érzékelni csak nagyon ritkán.
18.30
te hülye vagy :D most mit jössz ide prédikálni. azt a papok szokták;) Ha nem érdekel a téma akkor meg menj innen másik témakörbe ami mondjuk érdekel.
Nem hiszel benne? Jól van nem hiszel és? Attól még más hihet benne csak mert te ilyen vak vagy attól még más nem az.
18 31:
te panaszkodsz, mikor te hülyézed le, mer más a véleménye...
Én reálisan is tudok gondolkodni képzeld. Nem veszek be én se mindent amit olvasok. De amit láttam azt láttam , és tudom,hogy léteznek.
Elfogadom más véleményét, de minek jön ide ha ő egyáltalán nem hisz benne? De ezt más kérdésnél is így van pl horoszkóp. Nem veszem vérkomolyan egyiket se mégis jó szórakozás olvasgatni ilyenekről.
egyébként meg ha itt tartunk, ő nem fogadja el az én véleményemet mi szerint én hiszek a szellemekben,,, akkor most mivan? Ő kötött belém, hogy menjek a francba ezzel az egész hitvilággal. Mert szellemek úgysem léteznek.
Tudod amíg nem tapasztalsz ilyen dolgokat addig tényleg nem is fogsz hinni, van olyan aki egész életében semmit nem tud tapasztalni ilyen téren.
Nem vagyok hülye, se bolond. Amiket eddig láttam azt nem lehet megmagyarázni normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!