Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha vannak szellemek, akkor...

Ha vannak szellemek, akkor miért nem látok soha szellemet?

Figyelt kérdés

emellett nyugodt szívvel szidom őket, mégis sikeres, boldog ember vagyok.

nem lehet, hogy ahogy Sigmund Freud mondta, a szuperegonk képzel oda szellemet, ami hirtelen hasonlít rá?

2010. jún. 14. 18:09
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
29%
Nem mindenki fogékony erre.
2010. jún. 14. 18:25
 2/24 anonim ***** válasza:
45%
Mer láthatatlanok, és csak az látja, akinek van hozzá képessége, én se látom őket, de marhára nem is akarom! Jó ez így.
2010. jún. 14. 18:26
 3/24 anonim válasza:
52%
MERT NINCSENEK SZELLEMEK FOGD MÁR FEL. CSAK A GYEREKEK HISZNEK ILYEN HÜLYESÉGBEN...
2010. jún. 14. 18:26
 4/24 anonim ***** válasza:

18.26- hát igen aki még sosem látott az ezt mondja :)

Egyébként tényleg nem mindenki fogékony erre. Úgy tudom a szellemek valamiféle más dimenziósíkban vannak amit Mi még nem tudunk érzékelni csak nagyon ritkán.

2010. jún. 14. 18:28
 5/24 anonim válasza:
57%
Milyen dimenzió?? Nincs jobb dolgotok mint ilyen kreténségeket kitalálni és ebben hinni? Nincsenek szellemek fogadjátok el, ahogy semmi természetfeletti nem létezik. Ha meg már láttál szellemnek vélt dolgot akkor hallucináltál fordulj orvoshoz, vagy aludd ki magad normálisan.
2010. jún. 14. 18:30
 6/24 anonim ***** válasza:
11%

18.30

te hülye vagy :D most mit jössz ide prédikálni. azt a papok szokták;) Ha nem érdekel a téma akkor meg menj innen másik témakörbe ami mondjuk érdekel.

Nem hiszel benne? Jól van nem hiszel és? Attól még más hihet benne csak mert te ilyen vak vagy attól még más nem az.

2010. jún. 14. 18:31
 7/24 A kérdező kommentje:

18 31:

te panaszkodsz, mikor te hülyézed le, mer más a véleménye...

2010. jún. 14. 18:32
 8/24 anonim válasza:
20%
Nem vak, reálisan kéne gondolkozni. Mindegy igazából, úgyis olyan elvakult az egész fajtátok hogy csak bizonygatjátok azt amiről semmi fogalmatok nincs hogy egyáltalán létezik-e. A vallás is ugyanilyen gyenge jellemeknek való akik a valóságot nem tudják elfogadni úgy ahogy van.
2010. jún. 14. 18:34
 9/24 anonim ***** válasza:
szerintemis fogékonyság kérdése+ véletlen egybeesés hogy pont ott akkor. évekig nemmertem beszélni róla, DE LÁTTAM.csak nemhittem el. nemakartam hogy az legyen mint itt, h lehülyéznek.
2010. jún. 14. 18:35
 10/24 anonim ***** válasza:

Én reálisan is tudok gondolkodni képzeld. Nem veszek be én se mindent amit olvasok. De amit láttam azt láttam , és tudom,hogy léteznek.

Elfogadom más véleményét, de minek jön ide ha ő egyáltalán nem hisz benne? De ezt más kérdésnél is így van pl horoszkóp. Nem veszem vérkomolyan egyiket se mégis jó szórakozás olvasgatni ilyenekről.

egyébként meg ha itt tartunk, ő nem fogadja el az én véleményemet mi szerint én hiszek a szellemekben,,, akkor most mivan? Ő kötött belém, hogy menjek a francba ezzel az egész hitvilággal. Mert szellemek úgysem léteznek.

Tudod amíg nem tapasztalsz ilyen dolgokat addig tényleg nem is fogsz hinni, van olyan aki egész életében semmit nem tud tapasztalni ilyen téren.

Nem vagyok hülye, se bolond. Amiket eddig láttam azt nem lehet megmagyarázni normálisan.

2010. jún. 14. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!