Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha vannak szellemek, akkor...

Ha vannak szellemek, akkor miért nem látok soha szellemet?

Figyelt kérdés

emellett nyugodt szívvel szidom őket, mégis sikeres, boldog ember vagyok.

nem lehet, hogy ahogy Sigmund Freud mondta, a szuperegonk képzel oda szellemet, ami hirtelen hasonlít rá?

2010. jún. 14. 18:09
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Régen az emberek látták a szellemeket és ezért is volt mindennek istene, az istenek igazából szellemek voltak, amelyek segítettek az embereknek...a mai ember nem láthat szellemet (csak néhányan), azért mert eltünt a hatodik érzékünk....
2010. jún. 16. 14:31
 22/24 anonim ***** válasza:
Én csak állatok szellemeit látom ,amikor meghalt a cicánk kutyánk,de elképzelhető hogy azért mert annyira közel álltak hozzám de érzem az emberek lelkét ,jelenlétüket ha a közelbe vannak nem mindenki képes látni ,érezni őket én pl. nyitott vagyok erre lehet azért...
2010. jún. 18. 16:45
 23/24 anonim ***** válasza:
Én hiszek is meg nem is. Én azt mondom olyan ne jöjjön erre az oldalra aki nem hisz bennük.
2010. jún. 21. 19:22
 24/24 anonim válasza:
én hiszek a szellemekben, tudom hogy léteznek. szerintem annak lenne értelme, ha mindenki elfogadná a másikat, nem kezdenének el azért szidalmazni az emberek egymást, mert az egyik ebben hiszik, a másik meg abban. de miért is lenne így? akkor megszűnnének emberiek lenni.
2010. jún. 30. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!