Ha vannak szellemek, akkor miért nem látok soha szellemet?
Figyelt kérdés
emellett nyugodt szívvel szidom őket, mégis sikeres, boldog ember vagyok.
nem lehet, hogy ahogy Sigmund Freud mondta, a szuperegonk képzel oda szellemet, ami hirtelen hasonlít rá?
2010. jún. 14. 18:09
21/24 anonim válasza:
Régen az emberek látták a szellemeket és ezért is volt mindennek istene, az istenek igazából szellemek voltak, amelyek segítettek az embereknek...a mai ember nem láthat szellemet (csak néhányan), azért mert eltünt a hatodik érzékünk....
22/24 anonim válasza:
Én csak állatok szellemeit látom ,amikor meghalt a cicánk kutyánk,de elképzelhető hogy azért mert annyira közel álltak hozzám de érzem az emberek lelkét ,jelenlétüket ha a közelbe vannak nem mindenki képes látni ,érezni őket én pl. nyitott vagyok erre lehet azért...
23/24 anonim válasza:
Én hiszek is meg nem is. Én azt mondom olyan ne jöjjön erre az oldalra aki nem hisz bennük.
24/24 anonim válasza:
én hiszek a szellemekben, tudom hogy léteznek. szerintem annak lenne értelme, ha mindenki elfogadná a másikat, nem kezdenének el azért szidalmazni az emberek egymást, mert az egyik ebben hiszik, a másik meg abban. de miért is lenne így? akkor megszűnnének emberiek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!