Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha vannak szellemek, akkor...

Ha vannak szellemek, akkor miért nem látok soha szellemet?

Figyelt kérdés

emellett nyugodt szívvel szidom őket, mégis sikeres, boldog ember vagyok.

nem lehet, hogy ahogy Sigmund Freud mondta, a szuperegonk képzel oda szellemet, ami hirtelen hasonlít rá?

2010. jún. 14. 18:09
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
25%
"fajtátok" a k.rva anyádat fajtázd. Nem értem, hogy minek kell ide jönnie a szkeptikus b.ziknak (Nem, nem azok akik leírják h ők nem hisznek benne, hanem akik idiótának vélik a másikat amiért hisz.) Ha nem hiszel benne, ne gyere ide, hogy basszon meg a magasfeszültség. Van sok másik topic.
2010. jún. 14. 18:47
 12/24 anonim válasza:
11%

a f.sszopó k.rva anyádat te féreg g.ci

legyen szép fekete koporsód karácsonykor utána kísérthetsz a szellemvilágodban

2010. jún. 14. 18:50
 13/24 anonim ***** válasza:
Bás a leanas lae, teacht an deireadh, painfully idir revives anam, hívőből infidel, beidh leanbh i dhuine fásta. An spás a anam agus an t-am, an aigne íonaithe.
2010. jún. 14. 18:50
 14/24 anonim ***** válasza:
Na itt üt ki a kultúra...
2010. jún. 14. 18:51
 15/24 BlackSword ***** válasza:
Én sem láttam még szellemet... Akkor nem vagyok erre fogékony... Akkor most rosszabb ember lennél??? Esélyegyenlőségi rasszista vagyok... Kapja be (nem adom) aki azt mondja, hogy jobb nálam, és egy kis önbizalmat annak aki engemtart többre... Ez az adottság duma csak üres frázis... Akik mondjál azok sem láttak semmit,csak akarták látni... Le kéne állni a fűről!!!!
2010. jún. 14. 19:00
 16/24 anonim ***** válasza:

Tudjátok kik nem hisznek a szellemekben?

A korlátolt emberek.

Akik azt mondják, hogy csak az létezik, amit látok.

Ha én még nem láttam szellemet, akkor tuti nincs is.

Csak az van, amit már bebizonyítottak.

Már bocs, de kb. ez a korlátoltság definiciója.

2010. jún. 14. 20:46
 17/24 anonim ***** válasza:

azért mert csak az látja aki hisz benne!

valami agymutatvánnyal beadja magának hogy látott meg hallott dolgokat és az "agya már csak azért is hall és lát dogokat" mikor az igazából ott sincs

2010. jún. 15. 12:41
 18/24 anonim ***** válasza:

előző hozzászólás kiegészítés:

mert erősen erre koncentrál és AKAR ilyen dolgokat észlelni!

2010. jún. 15. 12:43
 19/24 anonim ***** válasza:

12.41

én mikor nem akartam és nem is gondoltam szellemekre és pont akkor jelent meg előttem és hallottam is.mindig olyankor jelentek meg mikor teljesen mást csináltam és másra gondoltam.

szóval ez nem egészében igaz.

lehet meggyőzni a másik oldalról,akik nem hisznek benne, de felesleges. mondjuk meg is értem aki nem látott ilyet az úgy sem fog hinni benne.

2010. jún. 15. 14:25
 20/24 BlackSword ***** válasza:

tegnap 20:46!

Egyáltalán nem ez a korlátoltság definíciója...de inkább hagyjuk... Én nem esem abba a szereotipiába, hogy látatlanul valakinem is bármilyen módon megítékjem a szellemi képességét egyetlen véleménye miatt... Ugyanis ez is korlátoltság... Mivel nem ismersz, így miért mondod rám, hogy korlátolt lennék???

Az hogy nem hiszek a szellemekben, és még nem is láttam... Ezt az összefüggést rosszuk kötötted össze... Nem ezért nem hiszek, mert nem káttam még, hanem azért nem káttam, mert tudom, hogy nincsenek, mivel nem is hiszek bennük... Egy azon probléma két irányból való megközelítése... csak éppen a másik oldalról nekifuva...

2010. jún. 15. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!