Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellem az iskolában?

Szellem az iskolában?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt tesi óra volt az utolsó, az osztály a tornateremben röplabdázott míg én egyik barátnőmmel passzolgattuk a labdat kint a folyoson. Aztan nyult le a labdaert amikor furcsan merdt ram, kerdeztem mit lattal? Elmondja hogy mintha mellette egy fiu alak megjelent volna es eltunt ebben az meg a furcsa hogy en pont abban a masodpercben lattam ugyanott egy fehéren fenyt eluszni bar en azt hittem csak a nap fenye de hat kiderult hogy nem sutott oda a nap. Letezik az hogy szellem volt? De ha igen miert latta o maskeppen mint en? Vagy miert jelent meg nala masalakban?

2015. okt. 3. 09:27
1 2
 1/16 anonim válasza:
67%
Szellemek NEM léteznek!!
2015. okt. 3. 10:01
 2/16 anonim válasza:
62%
lófaszt :DDD
2015. okt. 3. 11:41
 3/16 anonim válasza:
Nem, ez nem lehetséges. Valószínűleg szórakozott veled... és a fény bárminek a fénye lehet... nem kell minden ilyen hülyeségben hinni.
2015. okt. 3. 12:10
 4/16 Legoman ***** válasza:
51%

Szerintem szépen is meg lehet mondani a kérdezőnek, hogy nem biztos, hogy szellem volt.

Ez még nagyon kevés bizonyíték arra, hogy ezt így kijelenthessük.

Ehhez vizsgálódás szükséges. Mivel iskoláról van szó, ezért ehhez még engedély is kell, amit nem fognak megadni. Főleg nem egy észlelésre.

2015. okt. 3. 12:31
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
Csak a barátnőd szellemeskedett.
2015. okt. 3. 12:34
 6/16 anonim válasza:
Ja, én voltam...😉😁
2015. okt. 3. 12:47
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem. Rajzolja le a barátnőd.

https://www.youtube.com/watch?v=Ls3ibLIi-c8

2015. okt. 3. 12:59
 8/16 anonim ***** válasza:
Más nem volt a folyosón rajtatok kívül? Lehetett szellem, nem kizárt.Én már láttam néhányat.Az az érdekes, hogy nappal áttetszőnek láttam, éjjel azonban sokkal jobban voltak láthatók.Tehát a fénytől is függ úgy látszik hogy milyen alakban látod meg.Talán te azért láttad másmilyennek, mert másik oldalon álltál, máshogy érte a fény.Halt meg gyerek abban az épületben?
2015. okt. 3. 14:35
 9/16 anonim ***** válasza:
54%
Samu szelleme lógott meg a biológia szertárból. :d
2015. okt. 3. 14:39
 10/16 anonim ***** válasza:
Le kéne állnotok az LSD-ről.
2015. okt. 3. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!