Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Beszélt már valaki vámpírokkal?

Beszélt már valaki vámpírokkal?

Figyelt kérdés

2015. szept. 4. 11:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 A kérdező kommentje:
Pfff...:DHát nagyon nem találtad el. 21 vagyok, bocsi...:D:D Vicces vagy, ahogy próbálsz megalázni.:D Pont ezzel bizonyítod milyen vagy, hogy vissza jársz ide és válaszolgatsz.:D Köszönöm, de nem kérek a "segítségedből".:D:D
2015. szept. 25. 21:57
 32/66 anonim ***** válasza:
44%
21?:D csak ront a helyzeteden:D
2015. szept. 26. 11:00
 33/66 anonim ***** válasza:
71%

Ez a kedvencem, mikor valakiről lerí, hogy 13 éves, aztán benyögi, hogy "bocsi, de 21 vagyok!!".

Ezzel csak az a baj, hogy innentől kezdve még sokkal-sokkal gázabb a helyzet...

Mert, hogy 21 évesen elvileg épelméjű, jogilag döntésképes felnőttnek számítasz, a kérdés alapján pedig kiderül, hogy sajnos egyik sem igaz.

2015. szept. 26. 11:14
 34/66 anonim ***** válasza:
28%
nyomd már el magad:D te nem azt csinálod, hogy vissza jársz ide válaszolgatni? az, hogy nem veszel magadra valamit nem változtat a tényeken te takonypóc óvodás k0cs0g
2015. szept. 26. 13:14
 35/66 A kérdező kommentje:
:D:D
2015. szept. 26. 20:55
 36/66 anonim ***** válasza:
A pszichiátrián elképzelhető.
2015. okt. 9. 16:39
 37/66 Azrael666 ***** válasza:
szia. Miért érdekelnek a vámpírok?
2015. okt. 21. 08:35
 38/66 anonim ***** válasza:
Igen, volt hozzá szerencsém. Viszont ha nem baj ide inkább nem írom le. Ha érdekel írj privátot.
2015. okt. 21. 11:07
 39/66 anonim ***** válasza:
Interjú a vámpirral v könyv,elv igaz történet alapján. ( elvileg. Gyakorlatilag ...)
2015. okt. 21. 11:44
 40/66 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Érdekel, hogy miért kaptál ilyen válaszokat? Nem, nem azért, mert szűk látókörűek az emberek, és elvannak a ,,kis világukkal'', hanem azért, mert a kérdés úgy ahogy van egy baromság.

Én olyan ember vagyok, akit meg lehet győzni. Vannak ezotériával kapcsolatos dolgok, amikben már hiszek, mert értelmes emberek, bizonyítékokat mutattak. De amikor idejössz, felteszel egy ilyen égbekiáltó idiótaságot, akkor bizony ne várj komoly választ.

És igen, mindaddig amíg KÉZZEL FOGHATÓ bizonyíték nincs a dologra, de még csak kicsi valószínüsége sincs, hogy létezik, addig bizony idiótaság a kérdés.

Kezdjük az alapoktól:

Bizonyítsd, hogy léteznek vámpírok!

Mondok egy igen híres bizonyítékot, ami kiesik:

Vlad Tepes.

Vlad Tepes egy szörnyű ember volt, aki emberszázakat húzott karóra. A gonosztettei miatt nevezték Draculának(Jelentése: Ördög). Később a kedves regényírónk róla nevezte el a regényében szereplő kitalált lényt: A vámpírt.

Amennyiben egy kézzel fogható bizonyítékot mutatsz, térdelve fogok bocsánatot kérni, hogy lehülyéztem a kérdésemet.

Egyébként sokkal valószínűbb, hogy űrmajmok léteznek, míg vámpírok nem.

Minden ilyen sz*r kitalálcióban hiszel? Slenderman-t is csak egy horrorpályázatra készítették, a hozzád hasnoló ,,nem szűk látású'' emberek, pedig azt mondták, hogy már látták is... 11/F

2015. nov. 2. 17:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!