Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Beszélt már valaki vámpírokkal?

Beszélt már valaki vámpírokkal?

Figyelt kérdés

2015. szept. 4. 11:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
68%
Mónika hát köpköd a vámpír.
2015. szept. 4. 21:37
 12/66 anonim ***** válasza:
84%

Tegnap a kocsmában a harmadik vodka után, jövén arra egy vámpír, s hátba vágván mondá: "te öreg, ha nő volnál és teherbe ejtene egy ló, el-e mernél menni abortuszra?"

Ekkor vissza köptem a sört és leestem az asztal alá. Alig tudott a pultos visszagyömöszölni a pultra.

2015. szept. 4. 21:58
 13/66 anonim ***** válasza:
65%

"Igen! Sajnos a torkán akadtam,és megpusztult.... :-("

Én már nem szoktam a torkukon akadni, mert tudják, hogy hideg a vérem és keserű vagyok.

2015. szept. 4. 22:01
 14/66 anonim válasza:
Igen! két havonta egyszer elmegyek és bulizok velük
2015. szept. 5. 22:18
 15/66 anonim ***** válasza:
96%

Igen, energiavámpírral.

Fizetés nélkül lopta a közös energiánkat.

Már ül áramlopás miatt...

2015. szept. 6. 04:30
 16/66 anonim ***** válasza:
53%

ajjj istenem de sok a troll. azt hiszik vicceset írnak..

őszintén a kérdésben magában sem vagyok biztos, de ha komolyan írtad, akkor a válasz az, hogy vámpírok nincsenek. van egy betegség, ha jól emlékszem porfíria a neve, ezt vámpír betegségnek is szokták mondani, mert itt érzékeny az ember a fényre.

nekem régen volt időszakom amikor nagyon vámpírmániás voltam, és akartam hogy létezzenek vámpírok, de nem.

2015. szept. 6. 18:13
 17/66 Edina 2211 válasza:
Persze minden este és reggel azt csinálom :) :)
2015. szept. 11. 20:32
 18/66 anonim ***** válasza:
79%
Inkabb vagyok vicces, mint karotnyelt
2015. szept. 11. 21:07
 19/66 anonim ***** válasza:
100%
nem is azt mondom hogy karótnyeltnek kell lenni, csak be kell látni, hogy elég zavaró, ha megnézed az itteni kérdések mindig tele vannak troll válaszokkal, pedig a legtöbb esetben a kérdést komolyan teszik fel. és amikor segítséget/választ vársz, eléggé hervasztó látni, hogy az érkezett visszajelzés, egyáltalán nem hasznos, csak foglalja a helyet
2015. szept. 12. 17:58
 20/66 A kérdező kommentje:
Igaza van az utolsó válaszolónak. Ráadásul ezzel akarnak kitűnni. Ha már írtok valami viccesnek szánt választ tényleg vicces legyen.:D:D Ez a személyes véleményem.:D
2015. szept. 12. 20:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!