21/66 anonim válasza:
szerintem meg a kérdés maga vicces. ergo hülye kérdésre hülye választ fogsz hallani. a télapóban is hiszel még? húsvéti nyuszi? hm?
22/66 A kérdező kommentje:
Ergo, éld ki máson a kisebbségi komplexusod és ne az én kérdésem alatt akarj önbizalmat kovácsolni magadnak. Nagyon okosnak érzed magad, igazam van? Te aztán két lábbal a földön jársz....csak nehogy véletlenül összetalálkozz valamivel, amit nem tudsz majd megmagyarázni szűk látókörű kis világoddal.
2015. szept. 23. 20:21
23/66 anonim válasza:
Kedves kérdező vámpirok nem léteznek
24/66 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy te legalább normális formában fogalmaztad meg a válaszod. Elfogadom az álláspontod, mert mást nem ismersz.:)
2015. szept. 24. 07:14
25/66 anonim válasza:
család tudja, hogy itt normálatlankodsz?:)
26/66 anonim válasza:
nem is ismersz, de 2 mondatom alapján megítèlsz xD r1ngyó
27/66 anonim válasza:
utolsó válaszoló pedig nem az álláspontját, hanem a valóságot (próbálta) neked egyenesen elmagyarázni :D de köszi jól vagyok és a saját tulajdonságaid nem kell rám kivetíteni. kettőnk közül még mindig te vagy, aki Edwart Cullenben hisz, na pacsi
28/66 A kérdező kommentje:
Felesleges szót pazarolni rátok, ezzel a megnyilvánulásotokkal már be is mutattátok milyen emberek vagytok. Részemről ennyi...
2015. szept. 24. 17:14
29/66 A kérdező kommentje:
U.I.: Neked meg mi közöd van a családomhoz? Milyen alapon veszed egyáltalán a szádra? Nem kell ide írni, senki sem kötelezett rá. Akár földönkívüli kék majmokban is hihetek ahhoz sincs semmi közöd.
2015. szept. 24. 17:18
30/66 anonim válasza:
azt veszek a számra , amit akarok ès kèpzeld van közöm hozzá, mert olyat állítasz amire a válaszadók 99%-a negatív vagy komikus/cáfoló választ ad , te pedig a kisnálomvilágodban nem vagy kèpes befogadni a valóságot ès nekem esel ismeretlenül olyan beszólással, mintha valami királylánynak kèpzelnèd magad. szerinted èrdekel itt bárkit, miben hiszel? csak segíteni akartunk , de gondolom nem múltál mèg 13...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!