Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy juthatnék információkhoz...

Hogy juthatnék információkhoz vámpírokkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Tudom vannak akik nem hisznek bennük, én igen. Hiszek abban, hogy nem csak mi vagyunk a Földön hisz elég nagy. Légyszí ne trollkodjatok mert mindenkinek meg van a joga a véleményéhez. Ja és utálom a Twilight-ot és a Vámpírnaplókat :) szóval azzal ne fáradjon senki se, hogy túl nagy fan vagyok. A válaszokat előre is köszi

2015. jan. 1. 22:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nézd nem szeretem ha valaki a másikat leoltja még itt az ezotéria témában sem holott itt aztán tényleg vannak ökörségek. Ezért szeretnék neked is normálisan válaszolni:

Vámpírok nincsenek, se farkasemberek se semmi.

Értem az indokot, hogy a "Föld elég nagy" éppen ezért magam is hiszek egyes megmagyarázhatatlan jelenségek spirituális(legyen az jó vagy rossz forrása) megközelítésében DE vámpírok nincsenek.

Hagyj fel ezzel.

2015. jan. 1. 22:30
 2/22 anonim ***** válasza:
56%
Ez itt nem az odaát ( sajnos :D )
2015. jan. 1. 22:37
 3/22 anonim ***** válasza:
Szerintem eléggé valószínűtlen, hogy pont ott.
2015. jan. 1. 23:57
 4/22 anonim ***** válasza:
*Mármint itt. Oooops. :D
2015. jan. 1. 23:58
 5/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy kerestem már neten és nem találtam csak vámpírnaplók-os és twilight-os oldalakat (szinte) gondoltam hátha valaki itt tud valamit vagy, hogy hol kéne keresgélnem
2015. jan. 2. 00:20
 6/22 anonim válasza:
0%
ha egyszer most pofázták el hogy nincsenek akkor te most még mindíg mit keresgélnél?-.-"
2015. jan. 2. 00:31
 7/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ne feltétlenül csak neten keresd. Az egyetlen elérhető forrás a vámpírokról a babonák, legendák, stb. Érdemes azok közt kutakodni gondolom. (Meg ha van rá mód, meglátogatni a helyszíneket.)
2015. jan. 2. 00:38
 8/22 anonim ***** válasza:
37%
Léteznek Vámpírok és Vérfarkasok is azaz Farkasemberek. Egyszerűen azért vagyunk képtelenek érzékelni őket a mi síkunkon, mert alapjáraton nem idevalók. Ezeket a lényeket (és még sok más egyebet) förtelmeknek nevezünk, amik dimenzióval alattunk helyezkednek el, az elementálok felett, de a démonok alatt. Azért voltak róluk ,,legendák" mert mindig is képesek voltak átjárni a mi síkunkra, de legtöbbször csak asztrális formájukban jelennek meg, nincsen fizikai valójuk. Ritkán előfordulhat az is, hogy felöltik a fizikai valójukat a mi síkunkon, de nem fogják felfedni magukat, amíg nagyon nem muszáj, elrejtőznek az emberek között. Ha véletlenül pedig fel is ismerné egy ember őket, akkor valószínűleg nem vennének róla tudomást, mert hozzájuk képest annyira ,,apró" jelenségek vagyunk, hogy nem számítunk semmit.
2015. jan. 2. 02:27
 9/22 anonim ***** válasza:
0%
2* dimenzióval
2015. jan. 2. 02:28
 10/22 anonim ***** válasza:
24%

A vámpírok és a farkasok szellemlények. Amikor a vámpír elmegy aludni, kilép ezzel a szellemmel a testéből, és elindul vadászni. Ezzel a szellemtesttel képes azokra a természetfeletti dolgokra amiket a filmben láthatsz.

Hasonló mint az emberek asztrális kivetülése de mégis más, mivel ők továbbra is félig fizikailag vannak jelen ebbe a szellem testbe.

Akárki is hozta létre ezt a fajt, látszik hogy csak belepiszkált a teremtő munkájába de tovább nem jutott. Elvégre ugyanolyan halandók mint mi csupán megmaradnak az emlékeik az életekből. Privátba válaszolok ha érdekel még valami.

2015. jan. 2. 02:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!