Parragh mégis hogyan juthatott hozzá bizalmas információkhoz a hallgatókkal kapcsolatban? Amit ő állított az egy arcátlan hazugság, ugyanis a TO nem ad ki ilyen dolgokat. És az interjú során is össze vissza habog, ugyanazt a hülyeséget hangoztatva.
Olyan 2:40-től kezdődik:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1JYhC..
Én láttam élőben az interjút, és csak döbbenten ültem. Ilyen már a Kádár-rendszerben sem fordult elő, legalábbis profibban tudtak adni már akkor a látszatra.
Úgy jutott hozzá az infóhoz, ahogy a kedves Kormány és szóvivője, Gíró-Szász András úr is: Vagy a titkosszolgálatokat vették igénybe, vagy ha nem, akkor egy attól független, hozzájuk bekötött magán spiclihálózatot.
Látszik ebből is, hogy semmitől a legalkotmányellenesebb dolgoktól sem riadnak vissza, ha le akarnak járatni valakit, vagy valamilyen csoportot.
Ezek után már csak azt kérdezem, hogy azt is tudni fogják, hogy szavaztam?
Persze, hogy nem ad ki. Ez később Parraghnak is leesett, mert csak hebegett habogott.
Amúgy ha Parragh Úr egy kicsit is tisztába lenne a hatályos felsőoktatási törvénnyel, akkor nem vádolt volna meg senkit azzal, hogy hány évig is jár egyetemre. Ugyanis jelenleg mindenkinek 12 félév 6 év (orvosoknak 14félév – 7 év) jár államilag támogatottan (már ha felveszik államira).
Ha valaki 7-8-10 éve jár egyetemre az vagy közben halasztott és passzív féléven volt (tehát semmibe se került az államnak), vagy pedig fizeti a tandíjat a plusz félévei után(fizet azért hogy tanulhasson).
Erre a 12 félévre (6 évre) jöhet még ré 3 év PhD képzés.
De olyan, hogy valaki 14-16-20 félévet (7-8-10 évet) tanul államilag támogatottan az első diplomájáért, olyan ma már nincsen. (Ellenben Parragh vagy Orbán idején. Akkor akár 3-4, akár 5 diplomát is lehetett ingyen, állami finanszírozással szerezni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!