Ha interjút készítenétek Orbán Viktorral miket kérdeznétek tőle?
Mi a véleménye a nemzeti kommunizmus eszméjéről?
Mit gondolna, ha megjelenne az országban egy olyan politikai mozgalom, melynek célja, hogy Magyarország egy része leváljon és önálló államként létezzen tovább?
Mit gondol, Magyarországnak jó lépés lenne-e kilépni az EU-ból és belépni az Eurázsiai Unióba?
-Mit keres még Matolcsy a Parlamentben?
-Mit tervez a kampányidőszakra?
Orbánék házában cserépkályha van, láttam egy műsorban, ahogy befűt.
Most tervezek én is cserépkályhát építeni és megkérdezném, hogyan csinálta, illetve kivel készítette, kit ajánl.
Nem olcsó mulatság, jobb tájékozódni.
Hanyagolnám a politikát, mert állítólag rákkeltő...
elfogadna-e tőlem egy egy repülőutat (sajnos fizetni nem tudom, mert már lassan a netet is kikötik, mert arraa se lesz miből fizetni, de a Malévből visszmaradt valami kis szar géppel elutazhatnak :D, az egész parlamenti bagázzsal együtt) a Csendes-óceán közepéig, ahol aztán a nagy bummot élőben közvetítené a TelAviv2, a ReTeK Klub, meg a NemMagyar1. Aztán óriási örömünnep lenne, az emberek egy hétig az utcán táncolnának, egy hetes pirosbetűs ünnepnap lenne. De ha gondolják, mehetnek Örményországba is, gondolom, még mindig szivesen égetnék őket a zászlónk helyett.
Meg hogy mit kíván tenni a több/ezer/milliárdos álamadóssággal, hova tűnnek az emberek által befizetett pénzek, itt vannaek-e már a seggnyalói, akik megvédik 2014-ben, ha nem nyerné meg a választásokat, ha ez megtörténik, átadja-e a kormány vezetését a nyertes pártnak, vagy esetleg drága Kárád elvtársunkhoz hasonlóan behívja a Zsidó cimboráit megvédeni a seggét. Most hirtelen ennyi juk eszembe, de vannak még furcsa ötleteim, amiket nem írok már le, mert nem sok kedvem van írogatni, meg ez a kormány nem éri meg, hogy koptassam értük a billentyűzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!