Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kezdek félni saját magamtól!?

Kezdek félni saját magamtól!?

Figyelt kérdés

Segitsetek kérlek szépen!15 éves lány vagyok és lehet hogy hülyének fogtok nézni,de szellemeket látok más emberek mellett,és mikor a tükor elé állok akkor olyan érzésem van mintha valaki más lennék (akár egy állat,tárgy vagy más valaki) közben mintha valaki nézne is...

Anyukám mondta hogy amióta apám meghalt azóta beszélgetek valami alakokkal amitől meg is ijedt de nem nagyon foglalkozott vele.De én erre nem is emlékszem :(

nagyon félek és néha az álmaimban olyan helyeken vagyok ami teljesen sötét és ajtók vannak a semmiben,szokott egy lány is zongorázni ami különösen aggaszt.

Megtörtént hogy azt álmodtam mintha a barátom lennék és teszek fura dolgokat majd mikor felébredek és találkozok vele akkor elmeséli azt az álmot amit én álmodtam

szoktak ilyen álmaim is lenni.

Kérlek segitsetek!!Csak normális válaszokat szeretnék a többiek hadjanak :( !

2015. aug. 10. 13:30
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
39%
menj pszichiáterhez. Skizofrénia gyanús.
2015. aug. 15. 19:58
 22/22 anonim válasza:

Kinövöd. Ne aggódj, elmúlnak.

Próbálj másra gondolni vagy valami klassz hobbit találni magadnak, ami leköt, elfoglal. Köss új ismeretségeket. Ezek szoktak beválni. A lényeg, hogy amikor csak lehet, hagyd figyelmen kívül ezeket a dolgokat. El fognak múlni.

De ne menj orvoshoz, mert a legtöbb átlagos orvos ,,normális" és fogalma sem lesz róla, hogy miről beszélsz.

2016. márc. 31. 15:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!