Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Kezdek félni saját magamtól!?

Kezdek félni saját magamtól!?

Figyelt kérdés

Segitsetek kérlek szépen!15 éves lány vagyok és lehet hogy hülyének fogtok nézni,de szellemeket látok más emberek mellett,és mikor a tükor elé állok akkor olyan érzésem van mintha valaki más lennék (akár egy állat,tárgy vagy más valaki) közben mintha valaki nézne is...

Anyukám mondta hogy amióta apám meghalt azóta beszélgetek valami alakokkal amitől meg is ijedt de nem nagyon foglalkozott vele.De én erre nem is emlékszem :(

nagyon félek és néha az álmaimban olyan helyeken vagyok ami teljesen sötét és ajtók vannak a semmiben,szokott egy lány is zongorázni ami különösen aggaszt.

Megtörtént hogy azt álmodtam mintha a barátom lennék és teszek fura dolgokat majd mikor felébredek és találkozok vele akkor elmeséli azt az álmot amit én álmodtam

szoktak ilyen álmaim is lenni.

Kérlek segitsetek!!Csak normális válaszokat szeretnék a többiek hadjanak :( !

2015. aug. 10. 13:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Neked nincs okom, neki pedig nem írok. Nem biztos hogy érdekli a megoldásom. Ha érdekli, majd szól.
2015. aug. 10. 14:18
 12/22 anonim ***** válasza:
25%
Akkor maradj a jógánál az okkultizmust meg bízd a profikra :)
2015. aug. 10. 14:19
 13/22 anonim ***** válasza:
Nem rémlik, hogy valaha is jógáztam volna. De elhiheted, hogy ha ismernék profi okkultistát, rábíznám a kérdést.
2015. aug. 10. 14:21
 14/22 anonim ***** válasza:
25%
Akkor bízd ide
2015. aug. 10. 14:22
 15/22 anonim ***** válasza:
Arról, hogy kitől kér segítséget, nem én döntök, hanem ő. Ha tőled kér segítséget, úgy is szól, hogy a válaszaim már nem szükségesek.
2015. aug. 10. 14:24
 16/22 anonim ***** válasza:
33%
Melek Taus szavat en nem kerdojeleznem meg;)
2015. aug. 10. 14:54
 17/22 anonim ***** válasza:
44%
Megvan a gond forrása de nagyon nincs ínyemre
2015. aug. 10. 14:55
 18/22 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, amit javasolni tudok, hogy ha van kedved, akkor próbáld meg az alábbiakat:

Simogasd, illetve maszírozd meg finoman (neked megfelelő tempóban) a tarkódat és fejed tetejét, valamint gyengéden nyomkodd a köldököd környékén a hasadat!

Vegyél az orrodon lassan mély levegőket! Továbbá kipróbálhatod, hogy csukott szemmel picit belenézel a fénybe 1x-2x vagy befogod az orrod és próbálod kifújni a levegőt.

Ezen kívül ügyelj arra, hogy helyesen táplálkozzál, mozogj eleget és sok folyadékot igyál! (kerüld a nagyon zsíros cupákokat és gejj édes mű kajákat, a zöld cuccok fogyasztására pedig törekedj.).

Ne adagold túl a vitaminokat és semmi mást, illetve ne legyen semmilyen vitamin hiányod! Ha van kedved próbáld ki a Milgamma-n nevű terméket egy gyengébb multival, amiben van magnézium és jód is. Az alga és a máriatövis, amit még javasolnék táp kiegészítőként.

Sőt, ami még jó ötlet bármely mediátció vagy torna gyakorlat, illetve a szaunázás vagy maszírozás. Javaslom, hogy próbáld ki melyik frissít fel a legjobban!

Legyen mindig elég levegő a szobában, aludj eleget és ne terheld túl magad napokon keresztül!

Ha nem érzel változást vagy rosszul vagy, akkor pedig feltétlenül keressél fel egy orvost, szakembert, aki biztosan tud még adni hasznos tanácsokat!

Ez egyáltalán nem ciki! Te vagy a legfontosabb!

Egy kedves ismerősöm, aki hisz ebben azt mondaná, hogy ne félj a szellemktől, hanem legyél velük kedves és engedd el őket.

Tisztázd magadban, hogy mitől félsz pontosan és mennyire racionális. Van miért rettegned?

Fogok rád gondolni szeretettel és csupa szépet kívánok!

Puszi, Isten áldjon és az angyalok legyenek veled<3

:)

https://www.youtube.com/watch?v=TCL94-MsxYc

2015. aug. 10. 16:29
 19/22 anonim ***** válasza:
Különösen aggaszt, hogy egy lány zongorázik :( Ezt szomorú olvasni is. Szerintem te valami spirituális személyiség vagy. Előre bocs,hogy nem kaptál tőlem választ, de ezt a zongorásat nem tudtam figyelmen kívül hagyni.
2015. aug. 10. 18:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Médium vagy. Nálam is hasonlóan kezdődött. 12 évesen majdnem vízbe fúltam. Azóta látom " őket " . Ma 31 vagyok, de ha egy laikus azt látná amit én, már bele őrült volna. nem hallucináció képzelgés, konkrét tény, amit tények is bizonyítanak.
2015. aug. 15. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!