Félelem a szellemektől?
Köszönöm a válaszotokat! :)
Igazából azért aggódtam a látásért, mert eddig mindenki úgy állt hozzá ehhez a dologhoz, hogy "nincs azzal semmi gond haver!". De most végre sikerült ezt lezárnom végleg, mivel lehet a vérnyomásom miatt van ez, esetleg tényleg a szememmel van valami gond, de az elég furcsa lenne, mivel semmi sem segített a látásomon.
Még egyszer köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettetek! :)
Ha még valakinek lenne ötlete és tanácsa azt szívesen meghallgatom. :)
Köszönöm a válaszotokat! :)
Igazából azért aggódtam a látásért, mert eddig mindenki úgy állt hozzá ehhez a dologhoz, hogy "nincs azzal semmi gond haver!". De most végre sikerült ezt lezárnom végleg, mivel lehet a vérnyomásom miatt van ez, esetleg tényleg a szememmel van valami gond, de az elég furcsa lenne, mivel semmi sem segített a látásomon.
Még egyszer köszönöm a válaszaitokat, sokat segítettetek! :)
Ha még valakinek lenne ötlete és tanácsa azt szívesen meghallgatom. :)
Igazából van egy egész jó megoldásom erre, ami független attól, hogy tényleg hiszel-e bennük, vagy sem...
(nem kinevetni..)
Nekem nagyon sokat segített régebben, hogy este a sötétben történeteket írtam a fejemben. Minél érdekesebb a történeted, annál jobban eltereli a figyelmedet a reális, vagy épp nem reális félelmeidről, sőt, minél több részletet találsz ki, annál előbb alszol el.
Ez majdnem bármilyen szituációban segít; legutóbb pl akkor alkalmaztam, amikor le kellett mennem a pincébe, ahol jelenleg nincs világítás a telefonos zseblámpámon kívül, és néha feltűnik 1-1 patkány is, hogy az embernek garantáltan ne legyen idege tapogatózni a sötétben.
A lényeg az, hogy ki kell lendítened az agyadat a káros gondolatkörből, aztán egy idő után történetírás nélkül sem fogsz félni.
(Nagyon remélem, hogy ez segít, mert így megfogalmazva elég furcsának hat ez a módszer :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!