Megtörténhet ez? Nemrégen halt meg egy fiú ismerősöm.
Többi lent.
Figyelt kérdés
Látásból ismertem csak, mert egy suliba jártunk, de én mindig figyeltem őt, ha együtt volt tesi órán, meg ebédlőben..stb.Kicsit tetszett is. Egy hete volt, hogy kaptam a hírt, hogy eltűnt és alkoholt fogyasztott, majd öngyilkossággal fenyegetőzött. Nem ismertem jól, de sírtam is, állandóan keresgettem róla, hátha találok valami hírt. Pár napja, hogy megtalálták :(..de már nem élt. Éjszaka azt álmodtam, hogy ketten ültünk egy sarokban, és beszélgettünk, meg adtam neki joghurtot, mert éhes volt. valahogy szóba jött, hogy akkor este iszogattak a tesóival, de ő túl sokat ivott, és nem szerette a tesóit (örökbe fogadott volt) és nem akart ott maradni, ezért elment otthonról. Mondtam hogy tudom, és majdnem sírva mondta, hogy: és meghaltam. Sírtunk egymás ölében.
2015. aug. 1. 12:38
1/10 A kérdező kommentje:
Lehet ennek valami jelentése?
2015. aug. 1. 12:40
2/10 anonim válasza:
Lehet jelentése. Az, hogy nem csak te számítasz magadnak, vannak érzéseid és nem így akartad volna, hogy történjen.
Nagyon sajnálom. Az a dolog biztos csak, hogy te semmilyen szinten nem vagy hibás.
Az álmod pedig nem a valóság volt, csak a te elképzelésed, ami abból is látszik, hogy csak odáig terjedt ki, hogy:
-a fiú szenved
-te segíteni szeretnél
Mégegyszer sajnálom:(
Ha van túl világ, vagy élet a halál után, jó helyre fog kerülni.
2015. aug. 1. 12:48
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :(
2015. aug. 1. 12:50
4/10 anonim válasza:
élet a halál után van ujraéledsz és kevesen emlékeznek rá mi történt velük előző életükben én emlékszem rá. ha szerencséd van a fiú eljön hozzád mert emlékszik.
2015. aug. 1. 14:31
5/10 anonim válasza:
Utolsó: szép amit irtál :)
2015. aug. 1. 14:58
6/10 anonim válasza:
Valóban az a lélek mely elhagyta a fizikai testét (meghalt) az egy idő múlva újjá születik egy másik testben.
De akkor is van egy bizonyos átmeneti idő míg ez megtörténik.
Lehetséges hogy megjelent álmodban.
Egyébként, részvétem.
2015. aug. 1. 21:57
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor például, pár év múlva, ha új szomszéd érkezik, neki a kisfiába lehet az ismerősöm "lelke"? És a kisfiúval különösen jo kapcsolatom lehet? Csak példának irtam, köszönöm.
2015. aug. 1. 22:09
8/10 anonim válasza:
Megkereshet álmodban az islehetne akár de ez inkább a tudatalattidból jön :)
2015. aug. 2. 07:05
9/10 anonim válasza:
Nos ezt nem tudom.:)
De itt a családban 5 éve halt meg mamám.
3 éve született meg kishúgom és nagyon sok ismerősöm aki ezzel foglalkozik, azt állítja hogy ő a mamám reinkarnációja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!