Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ez megtörténhet vagy mi volt ez?

Ez megtörténhet vagy mi volt ez?

Figyelt kérdés
Hajnalba felkeltem hogy kimenjek a wc-re és èreztem a hátamon vmit megnéztem és egy lila folt volt a hátamon. Visszamentem lefeküdni ès az ablaknál láttam egy kicsit fényes alakot. Olyan volt mintha odajött volna ès súgott nekem volna valamit hogy én döntök az életem felől és úgy csinálom ahogy akarom ő pedig mimden rosszban vigyázni fog rám és mintha megpuszilta volna a homlokom. Aztán el is aludtam reggel ahogy felkeltem nem volt semmi a hátamon. Ez lehetsèges vagy mi volt velem?
2014. okt. 19. 09:18
 1/2 Legoman ***** válasza:

Az a te angyalod egyike volt és jegyezd meg, amit mondott. Amit mondott nem hülyeségből mondta vagy rossz szándékkal, hanem jóindulattal. Azt akarta mondani neked, hogy:

Az életedet úgy alakítod, ahogy szeretnéd, nem mások döntenek az életedben, hanem te magad.

És azt akarták tudatni veled az angyalok valószínűleg már elég régóta, hogy ők mindig ott vannak veled és vigyáznak rád, és minden lépésedet támogatják.

Valószínűleg már régóta üzentek neked, csak nem vetted észre a jeleket, amiket küldtek neked.

2014. okt. 19. 10:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Őrangyalod volt, én is hiszek bennük és nekem sokat segít szóval figyelj hogy miket mondanak mert elég hasznos.
2014. okt. 19. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!