Mi a véleményetek erről a szellemképről? Ismerősöm küldte (lent)
Figyelt kérdés
"A fotó valódi. Bátyám ismerősének munkahelyén kapta le a szakács. Egy spontán próba eredménye. Akiknek mutattam mind azt kérdi szerkesztve van-e. Tesom is ott volt mert átment egy másik szakácshoz aki a telóját próbálgatta és odavitte neki hogy ez mi?"
Íme a kép:
Én megnéztem a kép adatait, meg képszerkesztőkben is hogy van-e valamilyen nyom, hogy bele szerkesztettek-e, de nem találtam semmi erre utaló dolgot.
Aki nézi látja hogy ott van valamilyen fehér csuklyás alak.
Mi a véleményetek a képről? Valódi vagy hamis?
2013. márc. 10. 17:10
1/19 anonim válasza:
Nem hamis...hanem üveg előtt van fényképezve,egyszerű fényvisszaverődés.
2/19 A kérdező kommentje:
és az üveg többi tükröződése akkor miért nem látszik? miért csak ez az alak?
2013. márc. 10. 17:17
3/19 A kérdező kommentje:
na meg hogy kerülne egy üveg a konyha közepére :DD amúgy ez étterem, pesten, és ez a hátsó konyha része
2013. márc. 10. 17:22
4/19 anonim válasza:
Lehetett szemben vagy oldalt valamilyen ablak, vagy fényforrás. A csuklyás alak pedig valamelyik szakács vagy pincér.
5/19 anonim válasza:
Csak a fények miatt látszódott így. Ablak és lámpa is van ott.
6/19 anonim válasza:
Kamu :D Ha kinagyítjátok a képet, az alak alja teljesen egyenesen elválasztódik a kép többi részétől.
7/19 anonim válasza:
Mindenesetre nagyon stílusos az a szellem az élére vasalt nadrágjával.:)
8/19 anonim válasza:
Lehet látni a nyílegyenes vonalat a "szellem" lábánál, a szék felső vízszintes deszkája felett.
10/19 A kérdező kommentje:
utolsó előttinek igazat adok, az nekem is feltűnt, hogy túl egyenes.
na de melyik szakács jár kapucniban?:DD
2013. márc. 10. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!