Mi a véleményetek erről a szellemképről? Ismerősöm küldte (lent)
Figyelt kérdés
"A fotó valódi. Bátyám ismerősének munkahelyén kapta le a szakács. Egy spontán próba eredménye. Akiknek mutattam mind azt kérdi szerkesztve van-e. Tesom is ott volt mert átment egy másik szakácshoz aki a telóját próbálgatta és odavitte neki hogy ez mi?"
Íme a kép:
Én megnéztem a kép adatait, meg képszerkesztőkben is hogy van-e valamilyen nyom, hogy bele szerkesztettek-e, de nem találtam semmi erre utaló dolgot.
Aki nézi látja hogy ott van valamilyen fehér csuklyás alak.
Mi a véleményetek a képről? Valódi vagy hamis?
2013. márc. 10. 17:10
12/19 anonim válasza:
Hamis. A kép elmosódása valószínűvé teszi, hogy ablakos keresztül volt csinálva. Sőt ha megnézitek, a kagyló felől is enyhén látszó fehér foltok vannak, amelyek tökéletesen származhatnak az ablakon levő koszból.
14/19 anonim válasza:
ilyen programom nekem is van,hogy pont ilyen alakot lehet beszúrni úgyhogy KAMU!!!
15/19 A kérdező kommentje:
igen hogyne persze...akkor kérem a program nevét okoska
2013. ápr. 14. 16:02
16/19 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=_WCUiDc6_Sk
ebben a videóban pont ugyan ez a szellem van és elmagyarazza a csávó h nem igaz :DD
17/19 A kérdező kommentje:
akkor jól átb*szták ismerősömet :D meg is mutatom neki
2013. ápr. 14. 19:18
18/19 PetralovesKen válasza:
Úgy néz ki mint a halál..A napokban nem halt meg valaki?
19/19 anonim válasza:
Ez szerkesztve Van.a program neve ghost camera.én is szerkesztettem ugyanilyet ;).ne higgy a bátyádnak.az árulta el hogy telefonnal fotózta és az alkalmazás is telora Van.amúgy én hiszek a szellemekben de ez tuti hogy nem igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!