Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges hogy az ismerősöm...

Lehetséges hogy az ismerősöm "rámtapasztotta" a náluk kísérő szellem (eke) t?

Figyelt kérdés

Egy anyukával beszélgettünk arról hoyg az ő kislánya szellemeket lát a lakásban és hát ennek nem nagyon örülnek. Az én lányomon nem vetem észre ilyesmit, viszont amióta erről beszéltünk a csajjal, 2 napja nem tudok aludni, és nem azért mert konkrét félek, hanem mindig felriadok, rémálmaim vannak és nyomaszt valami a lakásban.

Ha amúgy nem hozzáértő ez az ismerősöm (nem médium vagy táltos vagy ilyesmi), attól még meg tudja tenni hogy átadja nekem a szellemeiket hogy megszabaduljanak tőlük?

Azért pont rám, mert esetleg látta hogy hiszek benne, tehát befogadó vagyok, félek ettől a dologtól és ezért könnyű "rámsózni" őket? Van ilyen?

2010. jún. 3. 09:40
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Na nem jól írtam: kísértő szellem(ek)et akartam írni.
2010. jún. 3. 09:41
 2/17 anonim ***** válasza:
Ha befogadó vagy, nem kell, hogy átadja, megy az magától is.
2010. jún. 3. 09:56
 3/17 A kérdező kommentje:
Azt, hogy befogadó vagyok, úgy értettem hogy hiszek bennük. De ennyi erővel bárkire ráakaszthatja akivel találkozik, de mivel mi beszéltünk róla, lehet hogy kapóra jött a szellemeknek. Vagy a csajnak tudatosan, vagy tudattalanul, nem tudom. erre is kíváncsi lennék hogy szándékos volt-e. Nem szívesen beszélek vele ezután.
2010. jún. 3. 10:06
 4/17 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy hozzáértő,csak nem veri nagy dobra...

De nem valószínű,hogy szándékosan adta át a szellemet,inkább arról lehet szó,hogy a szellem átpártolt hozzád,gondolom megfelelőbbek neki az energiáid.

2010. jún. 3. 10:38
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy ezotériával mélyen foglalkozó szakember egyszer azt mondta nekem. És én megfogadtam a tanácsát! Egy erős akaratu és egészséges lelkületű embert nem tud ilyesmi ledönteni a lábáról. És ez így van a vízerekkel is. Tehát légy erős és ne is gondolj ilyenekre. A képzelet ereje is le tud sulytani, ha sokat foglalkozol vele. Gyújts fehér gyertyát, az megtisztítja a környezeted és a lelkedet is.
2010. jún. 3. 10:50
 6/17 anonim ***** válasza:
A piciknek megvan az a képességük, hogy látják a szellemeket.Nem csak az ismerősöd gyerekének, hanem mindegyiknek. Ezt a képességünket később elvesztik. A rád ragasztott szellemekről pedig azt gondolom, hogy a nyomasztó dolog valószínű eddig is ott volt a lakásodban, csak eddig nem figyeltél fel rá. Mivel beszélgettetek ezekről a dolgokról, nyitottabbá váltál és észrevetted azt, ami eddig is ott volt. Ha szellemes filmet nézünk is, nyitottabbak leszünk a szokatlan zajokra és nem azért mert a tv szelleme átköltözött hozzánk. (jól néznénk ki, hányan megnéztük már a Kopogó szellemet és féltünk utána)Szerintem nem az ismerősöd a hibás, hanem te szabadítottad ki a nyomasztó valamit. Magadnak is kell visszaterelned. Ha imádkozol (őszintén, teljes szívvel) akkor mindig megszűnnek ezek a jelenségek. Az ismerősöd meg szegény örült, hogy beszélhet erről valaki olyannal aki nem nézi hülyének. Te meg félsz tőle...
2010. jún. 3. 11:13
 7/17 anonim ***** válasza:
49%

TE EGY BAROM VAGY. ezért nem beszélsz az ismerősőddel le a kallapal aztán direkt nem is ir mert sztem mindenki aról probálja meggyözni hogy nem az ismerős a hibás

amugy utolsó válaszólónak igaza van

2010. jún. 3. 13:28
 8/17 anonim ***** válasza:
Figyelj,én nem hiszek ezekben a dolgokban,de ha éppen vki meséli nekem,h szellemet látott,akkor én is félni kezdek,nincs semmi baj,ne aggódj:)
2010. jún. 3. 13:50
 9/17 anonim ***** válasza:

13:50

Ha nem hiszel benne ,akkor miért félsz??

2010. jún. 3. 13:54
 10/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Kicsit fellélegeztem, és lehet hogy valóban csak maga a beszélgetés hatására kezdtem el felfigyelni ártalmatlan dolgokra. Közben az is eszembe jutott, hogy kutyánk is van, és sem ő , sem a másfél éves kislányom még semmi jelét nem adta hogy szellemet látna. mert ugye a kutyák is látják elvileg.

Erősítem a lelkem, és fehér gyertyát is gyújtok, biztos ami biztos :)

2010. jún. 3. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!