Lehetséges hogy az ismerősöm "rámtapasztotta" a náluk kísérő szellem (eke) t?
Egy anyukával beszélgettünk arról hoyg az ő kislánya szellemeket lát a lakásban és hát ennek nem nagyon örülnek. Az én lányomon nem vetem észre ilyesmit, viszont amióta erről beszéltünk a csajjal, 2 napja nem tudok aludni, és nem azért mert konkrét félek, hanem mindig felriadok, rémálmaim vannak és nyomaszt valami a lakásban.
Ha amúgy nem hozzáértő ez az ismerősöm (nem médium vagy táltos vagy ilyesmi), attól még meg tudja tenni hogy átadja nekem a szellemeiket hogy megszabaduljanak tőlük?
Azért pont rám, mert esetleg látta hogy hiszek benne, tehát befogadó vagyok, félek ettől a dologtól és ezért könnyű "rámsózni" őket? Van ilyen?
A kislányt nem nagyon tudnám megkérni mert nagyon ritkán találkozunk az anyjával, meg messze is laknak :)
Utolsónak: hát elég félelmetes ez a mondat hogy nálunk is van egy új... Vááááh, ti még számon is tartjátok őket :) ? Nekem ezt nagyon meg kéne szoknom. Egyébként meg tudom hogy elvileg minden gyerek lát szellemeket, de nem biztos hogy mindenhol van, mert még ha természetes is neki, sosem néz "üres" helyre, nem követ senkit a szemével, márpedig minden emberre reagál valamilyen formában egy gyerek még ha nem is fél tőle. Meg hát mikor szeparációs időszaka volt, csak engem viselt el pár hétig, kizárt dolog hogy szellemre nem reagált volna ha van. Na erről is lehet hogy kiírok majd egy kérdést, hoyg hogy is van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!