Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csak kepzelodnek? Vagy tenyleg...

Csak kepzelodnek? Vagy tenyleg van itt valami? 16L

Figyelt kérdés

Igazabol eddig is tortentek furcsa dolgok, kb 1 eve mikor jottunk haza az egesz lakas fel volt dulva. A szekrenyekbol a ruhak ki, a konyvek ledobalva, az agyak szetszedve. Semmi nem tunt el. Oke tortentek meg ezutan furcsa dolgok, ilyen ajto becsapodas stb. De senki nem figyelt ezekre.

Mostanaban viszont megint elkezdodtek. A tesom szobajaban a csillar majdnem a feje felett van, este arra ebredt fel, hogy a vaklat potyog a fejere. aztan puff, a csillar vegulis nem zuhant teljesen le, de epphogy nem szakadt le. Semi baja nem volt elotte, nemreg volt a haz felujitva. Akkor reggel amikor felkeltem elhuztam a fuggonyt, majd csak ugy visszahuzodott. Eloszor azt hittem kepzelodok, akkor keltem fel szoval felalomba voltam meg valamennyire. Szoval visszahuztam, kimentem inni es mire visszaertem mar megint mashogy volt a fuggony. Readasul valamennyire le is szakadt. Hugomnak vannak ilyen eneklos babai, az egyiknek szokasa ejszaka megszolalni, csak ugy.

Amikor meg kicsi voltam(anya meselte) este volt, apa dolgozott lefektetett aludni es akor hirtelen elment az aram az egesz lakasban. A jatekok pedig elkezdtek zenelni es vilagitani. Anya megijedt ugye, haza hivta apat.

Apa meselte, hogy a katonasagba ideztek szellemt(demont? nemtudom) o konkretan nem volt benne az idezesben de a kozelben volt. Azt mondta, hogy mindenki meghalt aki ebben benne volt.

A hugom amikor kisebb volt rendszeresen jatszott valakivel, mindig azt mondta, hogy ott van vele es, hogy kedves. De nem szabad csunyan viselkednunk mert kulonben megol minket. Meg amikor altattam el mondta, hogy menjek arrebb mert itt van az a valaki es nem fer el.

Az elozo napokban, csak ugy mindig 15.00korul elment az aram egy par percre. Mar egy ideje nem. De eddig csinalta.

2015. júl. 31. 21:30
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
100%
5-ös válaszoló vagyok. Van egy ismerősöm, és ő is elég hajmeresztő dolgokat mesélt arról amik náluk történnek..Vannak közös vonások a tieddel. Ők médiumot hívtak, akitől megtudta a lány hogy olyan aurája van ami vonzza ezeket a lényeket, és akárhová költözik nem fog tudni tőlük megszabadulni. Ez most elég betegesen hangzik, de ez komoly. Én magam is elég szkeptikus vagyok a paranormális jelenségeket illetően, na de ezek után..
2015. júl. 31. 22:20
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáragad az aurájához
2015. júl. 31. 22:21
 13/29 anonim ***** válasza:
Per signum crucis de inimicis nostris libera nos omnipotens deus pater et filius et spiritus sanctus Amen Démonűző szöveg
2015. júl. 31. 22:24
 14/29 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat...Apukamat nem mondanam kimondottam jo embernek.

Most pont beteg.

2015. júl. 31. 22:25
 15/29 anonim ***** válasza:

Gusoyn, a kör tagja vagy. Holdfény páholy.

Jobbulást kívánok apukádnak, ha te is kívánod!

2015. júl. 31. 22:31
 16/29 anonim ***** válasza:
Megtiszteltetés számomra kedves Lucifer , ha kívánod majd mesélj még :) . S Kérdező ne köszönd :)
2015. júl. 31. 22:33
 17/29 anonim ***** válasza:
Részemről is, kárhogy nem létezünk.:P
2015. júl. 31. 22:36
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát létezzünk :)
2015. júl. 31. 22:37
 19/29 anonim ***** válasza:

Ezek alapján nem tűnik túl veszélyesnek.

A démonok szeretnek játszani, kissé csínytalanok.

Az hogy apukád a közelében volt, ez lehet ennek az oka.

De mivel, csak a közelében volt , tehát nem vett részt teljes mértékben az idézésen, ezért néha még meg fog jelenni.

Fontos, hogy ne félj tőle, mert azzal csak meghosszabítod az ottlétét.

Azt ajánlom, hogy próbálj hozzá közelebb kerülni.

Most nem viccelek.

A húgod, ha látja és érzékeli az jó.

Rajta keresztül beszélhetsz vele.

Próbáld megkérdezni hogy mi célból van nálatok, meddig kíván maradni.

Szépen és tisztelettel kérd meg!

Válaszolni fog rá hidd el.:)

2015. júl. 31. 22:41
 20/29 A kérdező kommentje:
A hugom mar nem latja...Lassan 9 eves lesz. Mr nem beszel ilyen dolgokrol. Gondolom mert kezd felnoni.
2015. júl. 31. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!