Nézegettem már több videót is,többek között az obama beszéde alatt videózott átváltozós fickót,bár ugye a fura az hogy a HD korszakban mindig szar a felvétel.Nos most is nézegettem egy videót és be mutattak politikusokat híres tv s személyiségeket meg sorolhatnám még,és azt elemezgették hogy ezek mind reptiliánok.Nos olvasgattam a hozzászólásokat és le vagyok döbbenve ,hogy ezt a sok marhaságot el hiszik az emberek,sőt a hozzászólók közül többen is állítják,hogy ők is egy hibrid faj.Na most tényleg ennyi elmebeteg szaladgálna a világban?
De én azt is ketrecbe zárnám aki mutogat másra, hogy antikrisztus.
2015. máj. 29. 00:32
2/21 A kérdező kommentje:
Én sem értem már az embereket,ok hogy tényleg folynak olyan dolgok az életben ami tényleg azt hinné az ember,hogy csak filmekben van,de ez a hüllő téma már sok.
2015. máj. 29. 00:34
3/21 anonim válasza:
Én mindenhez nyitottan állok, ami ezotériával kapcsolatos. Bevallom, hogy érdekel a dolog. Az idegen létezése is érdekes, meg miért ne létezhetnének?
Csak az keserítő el, hogy csak csalókat, elmebetegeket és olyan embereket találok, akik hinni akarnak és a hitüknél több nincs, de ezt ők el akarják adni, mint igazság.
Nem az idegenek létezését akarom megcáfolni,csak hogy mindenki bedől ennek a reptilián dolognak,jó tudom sok igazságot sosem tudunk meg életünk folyamán,de elég az embernek elhinteni egy kis morzsát és az agyában össze rak belőle egy egész kenyeret,a fantázia nagyúr tudom magamról is.
2015. máj. 29. 00:40
5/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk idegenek létezésében én jelenleg úgy hiszek,hopgy más bojgón is lehet élet az univerzumban de nem biztos,hogy testben élő lények,lehet az valami mikroba vagy növényi vagy akármilyen másmilyen életforma.De ebbe az ufo dologban nem hiszek,hogy jönnek az idegenek el el rabolgatnak embereket aztán meg vissza hozzák,meg ilyenek.Tudom észlelések fényeket látnak az égen meg ilyesmi,de ezt az ember is meg tudja csinálni szerintem,mert ki tudja titokban milyen technológia van a háttérhatalom kezében,na meg ugye ezzel is lehet manipulálni az emberiséget.
2015. máj. 29. 00:43
6/21 anonim válasza:
Én első alkalommal azt hittem, hogy egy a reptilián meg reptoidos baromság csak valami vicc, vagy gúny. Álmomban sem hittem volna, hogy valaki komolyan gondolja.
Nekem is vannak kreatív meg paranoid gondolataim, de azért meg tudom különböztetni a valóságot a hipotézisektől és álmoktól.
Egyébként én is azt gondolom az idegenekről, mint te:)
2015. máj. 29. 00:45
7/21 anonim válasza:
Mondjuk a téveszmék sokaknak adnak célt az életben és sokaknak közösséget hoznak.
2015. máj. 29. 00:46
8/21 A kérdező kommentje:
Sok titok van,meg sok piszkosság a világban,sőt sok mindenre nem fogunk rá jönni,ha az emberi kíváncsiság oldaláról nézem a dolgot akkor falat tudnék kaparni olyan kíváncsi vagyok,de ha mint sima ember nézem a dolgot ,nem érdekel az egész a lényeg az lenne engem hagyjanak békén csak éljem a kis életemet zavartalanul,mert ugye egyszer élünk és van a múlt már elmúlt a jövő meg még ezután alakul viszint a jelent meg élni kell.Kíváncsi felemet sok minden érdekli néha fel is b...szom az agyamat,de máskor meg szarok rá,mert előbb nem leszek sokkal ha ezeken agyalok,amit lehet sosem fogok tudni.Na ugye aztán meg a dolgok vagy hazugságok vagy igazságok nehéz ezt eldönteni.
2015. máj. 29. 00:50
9/21 A kérdező kommentje:
Én a vallást is téveszmének ítélem meg,igen lesznek ez alapján közösségek ahol emberek ugyan azon gondolkodással találják meg egymást,akkor igen célt is lehet kovácsolni belőle,de nem biztos,hogy hozza az elvárt dolgot.Viszont a téveszmékből van aki halálra keresi magát,pl mennyire jól elhintették a 2012 világvége dolgot is valaki halálra kereste magát rajta,közben meg csak a maja naptárt fogyott el,de azt terjesztették a maják megjósolták itt a vég,de szegény maják ilyet nem is jósoltak max annyit,hogy a naptárjuknak itt vége van és esetleg más időszámításba kezdenek vagy valami hasonló.Mégis emberek voltak beszarva,hívők pl jehovisták húzódtak be othonaikba ,hogy majd ők túl élik otthon meg bla bla bla.
2015. máj. 29. 00:55
10/21 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez a ki miben hisz,ugye van az a csoport aki ebben a reptilian elméletben hisz,sőt még meg is fejelik azt állítják,hogy ők is egy reptilián hibrid fajhoz tartoznak.aztán ott van a vallási nézet,hogy a sátán van itt a földön és megtéveszti az embereket,de majd jön isten mert a bibliában meg van írva,stb....
Én leginkább abba hiszek,hogy vannak rossz emberek akiknek elszállt az agya és másoknak rosszat akarnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!