Tényleg a reptiliánok irányítják a világunkat?
https://www.youtube.com/watch?v=GVTBYhCvK38
Nézegettem már több videót is,többek között az obama beszéde alatt videózott átváltozós fickót,bár ugye a fura az hogy a HD korszakban mindig szar a felvétel.Nos most is nézegettem egy videót és be mutattak politikusokat híres tv s személyiségeket meg sorolhatnám még,és azt elemezgették hogy ezek mind reptiliánok.Nos olvasgattam a hozzászólásokat és le vagyok döbbenve ,hogy ezt a sok marhaságot el hiszik az emberek,sőt a hozzászólók közül többen is állítják,hogy ők is egy hibrid faj.Na most tényleg ennyi elmebeteg szaladgálna a világban?
Hát persze.
Illuminati Confrimed.
"Tényleg a reptiliánok irányítják a világunkat?"
Hát persze mi sem ennél természetesebb! Sőt Orbán is az, csak ő az Orbánoid flottából való déli részleg, hisz tudod. Egyébként a reptillánok képesek egy szempillantással megváltoztatni a videó képminőségét, hogy az kásásnak, homályosnak, rossz minőségű Sony Vegasnak látszódjon. Ők ott vannak a kongresszusban, a parlamentben és az egyesült álmokban is, sőt már amerikát elfoglalták!
Nem s a földet sem.
Ők csak élnek itt( is).
A fő vervonalu család iranyitja akik a föld 'legvefolyasosabb' embereit irányítják.
Van egy alaptétel az idegen létformákkal kapcsolatban. Persze csak elméleti, mert bizonyítottan még senki nem látott egyet se (nem véletlenül).
Ennek lényege, hogy egy más bolygón kifejlődött életforma semmiféle azonosságot nem mutathat már ismert földi élőlényekkel. Tehát ha egy idegennek pl négy végtagja és nagy feje van mint mondjuk az embernek. Akkor gyanús, hogy az csak a képzelet szüleménye. A legtöbb alien stori ezen bukik el, az idegen entitás túlságosan is földi, túlontúl ismerős.
ma 10:34
Volt egyszer egy dokumentum film,ott azt mondták több dolog is lehetséges,lehet hogy az idegenek mi magunk vagyunk,vagy hogy azok az emberek az idegenek akik már magasabb fejlődési szinten vannak és vissza jöttek nekünk segíteni a fejlődésben.Bár eddig elég szar munkát végeztek :D
Hát igen, az időutazás más lapra tartozik. Einstein és Hawking már úgymond "bizonyította", hogy lehetetlen, de ez még nem kizáró ok. Egyébként megfigyeltétek, hogy filmekben az időutazás oka legtöbbször, hogy "különben kihalna az emberiség". Ami elég fura mert a világegyetem törvényeit a happy end alá rendeli.
Na mindegy én épkézláb elméletet még nem hallottam ebből a mizériából, ellenben az ökörségeket már az egekig fokozták.
Végül itt van még egy videó. Hitlerről és a náci dinókról :D https://www.youtube.com/watch?v=JKPwtDjzJMI
ma 13:28
De itt nem időutazásról írtam,hanem hogy az előző emberiség egy része magasabb szintre fejlődött így el hagyta a földet,aztán vissza jártak a jelenlegi emberiségnek segíteni,mint idegen lények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!