Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Csak kepzelodnek? Vagy tenyleg...

Csak kepzelodnek? Vagy tenyleg van itt valami? 16L

Figyelt kérdés

Igazabol eddig is tortentek furcsa dolgok, kb 1 eve mikor jottunk haza az egesz lakas fel volt dulva. A szekrenyekbol a ruhak ki, a konyvek ledobalva, az agyak szetszedve. Semmi nem tunt el. Oke tortentek meg ezutan furcsa dolgok, ilyen ajto becsapodas stb. De senki nem figyelt ezekre.

Mostanaban viszont megint elkezdodtek. A tesom szobajaban a csillar majdnem a feje felett van, este arra ebredt fel, hogy a vaklat potyog a fejere. aztan puff, a csillar vegulis nem zuhant teljesen le, de epphogy nem szakadt le. Semi baja nem volt elotte, nemreg volt a haz felujitva. Akkor reggel amikor felkeltem elhuztam a fuggonyt, majd csak ugy visszahuzodott. Eloszor azt hittem kepzelodok, akkor keltem fel szoval felalomba voltam meg valamennyire. Szoval visszahuztam, kimentem inni es mire visszaertem mar megint mashogy volt a fuggony. Readasul valamennyire le is szakadt. Hugomnak vannak ilyen eneklos babai, az egyiknek szokasa ejszaka megszolalni, csak ugy.

Amikor meg kicsi voltam(anya meselte) este volt, apa dolgozott lefektetett aludni es akor hirtelen elment az aram az egesz lakasban. A jatekok pedig elkezdtek zenelni es vilagitani. Anya megijedt ugye, haza hivta apat.

Apa meselte, hogy a katonasagba ideztek szellemt(demont? nemtudom) o konkretan nem volt benne az idezesben de a kozelben volt. Azt mondta, hogy mindenki meghalt aki ebben benne volt.

A hugom amikor kisebb volt rendszeresen jatszott valakivel, mindig azt mondta, hogy ott van vele es, hogy kedves. De nem szabad csunyan viselkednunk mert kulonben megol minket. Meg amikor altattam el mondta, hogy menjek arrebb mert itt van az a valaki es nem fer el.

Az elozo napokban, csak ugy mindig 15.00korul elment az aram egy par percre. Mar egy ideje nem. De eddig csinalta.

2015. júl. 31. 21:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

"agyak szetszedve"

Te jó ég, ez durva...

2015. júl. 31. 21:38
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a véres valóság :D
2015. júl. 31. 21:40
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Ok komolyan akartam válaszolni mivel kb egy démon lehet sőt tanácsot is adtam volna de repült az első komment így nem segítek :D
2015. júl. 31. 21:46
 4/29 A kérdező kommentje:

Nem miattam torlodott az ellso komment. (:

Amugy azt meg hozza szeretnem tenni, hogy az en szobamba es a hugomeba mindig hidegebb van mint a tobbibe.

Meg mostanaban ha lefekszek aludni a parnam alok ilyen furcsa hangot hallok..Mintha kopognanak vagy kaparasznanak alatta. Az egesz agyat lepakoltam, beneztem az agynemutartoba, az agy moge is beneztem. De shol semmi nem volt. Meg furcsa szag szokott a szobamba lenni. Nekem nem tunt fel, de amikor anya bejott panaszkodott, hogy igen furcsa. Nem egyszer volt mar, hogy konkretan a nevemet hallottam, magam mellol, amikor egyedul voltam egy helyisegben. Tisztan es kivehetoen hallottam...

Amugy tervezunk koltozest most, munka miatt.

2015. júl. 31. 22:03
 5/29 anonim válasza:
100%
Ha ezek igazak akkor..hát eléggé félnék azt hiszem ott nálatok. :D Ez olyan mint egy horrorfilmbe kb: "Amikor meg kicsi voltam(anya meselte) este volt, apa dolgozott lefektetett aludni es akor hirtelen elment az aram az egesz lakasban. A jatekok pedig elkezdtek zenelni es vilagitani."..:D
2015. júl. 31. 22:10
 6/29 anonim ***** válasza:
Démon de kérdezd apukádat hogy mit tud az idéző katonákról mire emlékszik vissza esetleg mondták e kit akarnak megidézni
2015. júl. 31. 22:11
 7/29 anonim ***** válasza:
62%

Ha van otthon tükör, akkor engedj teli valami vízzel és nyomd bele a tükröt. Majd sózd meg alaposan és fújt a vízbe suttogva, hogy mutasd meg magad. Igyál egy csepp kortyot és nézzél a tükörbe. Közben mondogasd halkan, hogy "Hús a húshoz, vér a vérhez. Gyere haza, megidézlek". És nézzél olyan mélyen, ahogy csak tudsz.

ha semmi nem történik, akkor ordíts, hogy ha nem jelensz meg, végzek a tükörrel.

Ha nem történik semmi, akkor nem is fog.

De mit szeretnél tudni pontosan?

Spricceld le az egész házat szentelt vízzel, aztán ami mozog is megdöglik tőle.

2015. júl. 31. 22:12
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Vagy szellem lehet, vagy démon De amit leírsz, kicsit a horrorfilmekre emlékeztet. A magától bekapcsoló játék az Insidious 2-ben volt, ha jól emlékszem. Durva, hogy a valóságban is vannak ilyenek. És most már örülök, hogy a tanév végén nem idéztünk szelkemet/démont...
2015. júl. 31. 22:12
 9/29 anonim ***** válasza:
Apukád jó ember?
2015. júl. 31. 22:13
 10/29 anonim ***** válasza:
100%
Lucifer Te okkultista vagy ?
2015. júl. 31. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!