Ujjlenyomatok a falon, mi ez?
Galérián vagy az ágy, illetve matrac, párommal lakunk itt ketten, és az ő oldalán a lábunkhoz közel a falon egyre több ujjlenyomat van. Direkt figyeltem magamat és őt is egy darabig, hátha mi érünk hozzá, csak nem vesszük észre, de sajnos biztos, hogy nem mi taperáljuk össze a falat... Amikor beköltöztünk még nem volt ott semmi, régen nagyim lakott itt, utána albérletnek volt kiadva, de azóta már le lett cserélve a zár is. Gyerekként sokat voltam itt nagyimnál, sosem féltem, ő amúgy csak máshova költözött, él és virul.
Valaki valami logikus választ tud adni?
azért mondtam az infravörös videó felvételt... mivel nem zavar titeket pl aludni. mert szabad szemmel nem látható. De elég parás lehet ...
meg a fényképekből nem fog kiderülni mi csinálja... videóból meg ki derülne simán ha 1-2-3 napig úgy hagynátok.
Ez igaz... Lehet rászánom magam, remélem csak alvajárunk :D
Ám, ha netán mégse, és tényleg van itt valami, akkor számomra ez kiderül, ami végül is a lényeg, és rendelkezem egy olyan felvétellel, ami ezt bizonyítja, nos azzal mit kezdek? Gondolok itt arra, hogy ezt megmutatom másoknak, pl feltöltöm és belinkelem ide, vagy ugye keresek segítséget, mert összevissza f@snám magam ha látnék egy lényt ott császkálni ahol mi alszunk... Szóval... biztos jó ötlet rendesen utánajárni ennek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!