Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ujjlenyomatok a falon, mi ez?

Ujjlenyomatok a falon, mi ez?

Figyelt kérdés

Galérián vagy az ágy, illetve matrac, párommal lakunk itt ketten, és az ő oldalán a lábunkhoz közel a falon egyre több ujjlenyomat van. Direkt figyeltem magamat és őt is egy darabig, hátha mi érünk hozzá, csak nem vesszük észre, de sajnos biztos, hogy nem mi taperáljuk össze a falat... Amikor beköltöztünk még nem volt ott semmi, régen nagyim lakott itt, utána albérletnek volt kiadva, de azóta már le lett cserélve a zár is. Gyerekként sokat voltam itt nagyimnál, sosem féltem, ő amúgy csak máshova költözött, él és virul.

Valaki valami logikus választ tud adni?

2015. júl. 27. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

azért mondtam az infravörös videó felvételt... mivel nem zavar titeket pl aludni. mert szabad szemmel nem látható. De elég parás lehet ...

meg a fényképekből nem fog kiderülni mi csinálja... videóból meg ki derülne simán ha 1-2-3 napig úgy hagynátok.

2015. júl. 28. 01:09
 12/13 A kérdező kommentje:

Ez igaz... Lehet rászánom magam, remélem csak alvajárunk :D

Ám, ha netán mégse, és tényleg van itt valami, akkor számomra ez kiderül, ami végül is a lényeg, és rendelkezem egy olyan felvétellel, ami ezt bizonyítja, nos azzal mit kezdek? Gondolok itt arra, hogy ezt megmutatom másoknak, pl feltöltöm és belinkelem ide, vagy ugye keresek segítséget, mert összevissza f@snám magam ha látnék egy lényt ott császkálni ahol mi alszunk... Szóval... biztos jó ötlet rendesen utánajárni ennek?

2015. júl. 29. 02:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon parás amúgy, rengetegszer van, hogy azt hiszem valamelyik macsek jön bújni, és nyúlok, hogy simizzem, de sehol senki. Ilyenkor villany felkapcs, és keresem a macskákat, akik álmos szemekkel tök messze tőlem néznek, hogy most mi van :S Nagyon nehezen alszom el, szóval sztem az esetek többségében nem félálomban képzelődöm, de volt biztos olyan is, hogy csak képzeltem vagy álmodtam.
2015. júl. 29. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!