Tegnap este telyáztam a konyhába és a nagy sötétben egy árnyék szaladt át a falon aminek ember alakja volt. Mi lehetett az? Szellem?
Figyelt kérdés
2014. okt. 27. 16:45
1/27 anonim válasza:
Halt meg mostanában magyartanárod?
2/27 xeniah válasza:
A helyesírás szelleme kísért ;)
3/27 anonim válasza:
Nálam is szokott lenni ilyen, de én már annyira rettegek a telya-szellemtől, hogy kidobtam minden telyámat :/
4/27 anonim válasza:
Köszönöm, első válaszoló, jót mulattam! :D
Ami azt illeti, nem csodálnám, kérdező, ha igy lenne...
Máskor ne "telyázzál" sötétben! Vagy ne a konyhába'.
7/27 anonim válasza:
Élesek lettek a szemei, mint a macskának.
Biztos a sok telyától...
8/27 anonim válasza:
Örülök, hogy Te el-ypszilonnal is tudsz teázni, én meg még pontos jével sem. Talán én azért nem látok szellemeket?
9/27 anonim válasza:
Ebből látszik, hogy a sötétség gyorsabban terjed a fénynél, hogy van ami a nagy sötétben is árnyékot vet!
10/27 anonim válasza:
Bölcs vagy dubitus! Ezt megjegyzem.
Úgy látom, nem csoda, hogy mindketten kb. kétharmados elfogadottságúak vagyunk itt. Szerinted is ez fejezi ki ebben a nagy tömegben az értelmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!