Van itt olyan ember aki idézett már démont?
Előző válaszolók:
Ti annyira rosszindulatú,buta emberek vagytok,hogy az hihetetlen..Miért vagytok egyáltalán regisztrálva ide,hm? Azért regisztráltatok,hogy trollkodjatok?! Ha nem tudtok normális választ adni,akkor inkább ne írjatok semmit,mert ez csak titeket minősít,ráadásul eléggé szánalmas is..#2-es:Miért lenne hülye az,aki démont idéz? Miért? Azért mert te nem értessz hozzá,és tudatlanul pofázol?
Válaszolva a kérdésedre,kedves Kérdző:
Én nem,viszont egyik közeli barátom idézett már.Nem tudom,hogy mi szándékod volt azzal,hogy feltetted a kérdést,de azért elmondhatom,hogy ez nem vicc.Ez nem játék.Ez egy igenis komoly dolog.Nagyon óvatosnak kell lenni,és nem utolsósorban tisztelettudónak is egy ilyen lénnyel.Ha gondolod írj privátba,ott mondok többet,ha kíváncsi vagy:)
Szerintem a barátod nagyot kamuzott:/
Adj bizonyítékot,mert belőled is kilehet nézni bármit..
Kedves 6-os!
Én nem illettelek téged semmilyen rosszindulatú szavakkal, te viszont azt hiszem kimerítetted a sértegetés, hülyének nézés fogalmát. Na ez meg téged minősít.
Én egy értelmetlen kérdésre adtam értelmetlen választ. Te viszont elkezdtél személyeskedni, mocskolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!