Van itt olyan ember aki idézett már démont?
Azért mert valaki hisz dolgokban ,amik nem mindennapiak az nem azt jelenti, hogy hülye az illető...Vannak akik nem hisznek semmiben, sőt írni olvasni sem tudnaka... Na azok hülyék... Nyilván van oka hinni ebben. Én is elengedtem mindenféle szellemekről szóló történeteket a fülem mellett, amíg egyszer csak az egyik haverom közelségében , nagyon furcsa dolgok történtek ... Nem arra kell gondolni , hogy megzörrent egy falevél, és egyből paranormális kutatókat kellett hívni, de elég komoly dolgok is voltak... És amit kevesek hisznek el, ez az illető, aki mellett ilyen furcsa dolgokban volt részem, testi érintkezésbe került valamivel, ami láthatóan nem akart jót neki. Tanúskodik a jobb kezén levő égett karom alakú heg.
Ez ugyan nem démoni eredetű még, de azzal kezdődött hogy videókat néztünk szellemekről, amik mint tudjuk 90 % -ban kamuk... És az egyik képnél megijedt , amint beugrot valami a képbe... Erre ő elkezdte aztán ezerrel szídni a szellemeket, majd mikor lecsillapodott kaparást hallottunk a polcom tetejéről... Felfigyeltünk rá, de a következő másodpercben már ugyan úgy a monitorra meredtünk...Sziszegő hangokat adott ki mellettem , és én nem foglalkoztam vele, gondoltam viccel. Azt mondja,-valami végigment a lábamon..- Nem hittem el... Nem több mint 5-10 másodperc múlva, éreztem valami furcsa hideg dolgot a lábamon, ami borzolta a szőrömet. Ekkor megijedtem kicsit, de még mindig észnél voltam , és megőriztem a nyugalmam . Bíztattam magam- Áh semmi nem volt, tuti hogy termsézetes. Majd megint sziszegett egyet mellettem a haverom, és rágérdeztem hogy mivan? ... Odanéztem , de mire odaért a pillantásom, ő már rég a kezét figyelte , amin egy nagyon ilyesztő , vér vörös égetett karom alakú seb díszített....... Videóra vettem megvan a videó is róla..... Ja és a kaparás hang a polcomon.... A legfelső polcom eléggé poros volt ... És 3 hosszu csík a porban, ami láthatólag 3 db ujj húzott oda....
Köszönöm a 6. és a 12. válaszolónak a választ!
12-es,át tudnád nekem küldeni ezt a videót?
És hogyan lehet egy démon figyelmét felkelteni egy riválisomra?
Pl:Ha valaki már évek óta folyamatosan megnyomorítja az életemet (itt most nem kis hülyeségekre gondolok,hanem komoly dolgokra) és ha felkeltem a figyelmét egy démonnak,akkor ő mit fog csinálni vele?
Először el kell döntened, hogy kit/mit hívsz. Keresztény démonokat, hindukat vagy valami egzotikusabbat? Káosz mágiában teljesen mindegy, mivel ezek a nevek csak jelzők, az az erő amit Sátánnak / Yamának / Ctulhunak hívnak az emberek semleges a nevek és rítusok iránt. Tehát ha eldöntötted, hogy milyen néven akarod a "démont" (fikcionális is lehet) hívni, megtervezed a rituálét amivel előhívhatod és ráuszíthatod ellenfeledre. Itt egy példa:
Úgy döntöttem Tzeentch, a sors Káosz Istene a Warhammer 40,000 univerzumból, az akinek az erejét meg akarom idézni, hogy balszerencsét küldjek riválisomra. Nem probléma, hogy ez csak egy kitalált lény, mert a hit "valódivá" teszi a rituálé idejére. Tehát Tzeentch.
Megkeresem Tzeentch szimbólumait: varjútollak, tűz, a kék szín, a tényleges jele ( [link] plusz a káosz-csillag ( [link]
Beszerzek varjú tollakat (lehet hamis is), amiket szétszórok a rituálé helyéül szolgáló helységben. Az ajtóra és ablakokra kirakom a káosz nyolcágú csillagát, hogy megjelöljem a helyet a sötét erők számára. Készítek egy oltárt (pl. egy asztal is lehet), amit kék szövettel fedek le. Az oltárra "szentképként" Tzeentch jelét helyezem. Tzeentch szent száma a kilences, tehát az oltáron elhelyezek és meggyújtók kilenc sötétkék gyertyát.
A "szentkép" elé vízszintesen rakom az ellenfél képét. Besötétítek, hogy csak a gyertyák fénye világítson. Előhúzom az újonnan vett és fertőtlenített kést, amit más célra nem fogok használni. Elkezdem hangosan az imát (pontban este vagy reggel kilenc órakor):
"Ó, hatalmas Tzeentch (kiejtés:zíncs), halld meg szolgád szavát! Ellenségem csúfot űz belőlem, én az ármánnyal állnék bosszút. Ó, Utak Megváltoztatója, ad rám áldásodat és átkodat riválisomra! Ó, Sorsok Kovácsa, hallgasd meg kérésem! Ó, Szerencse Mestere, szabadíts meg tőle! Vedd el sorsát, légyen elárult az áruló! Bosszúra szomjazok X. Y. ellen!"
Ezután elmondod, hogy mit adsz Tzeentchnek: "Segíts és én segítek, ó, Mágia Ura! Cselt szövök és árulást, reményt keltek a bolondokban!"
Ezután ejts kilenc (!) apró vágást a bal kezeden, éppen csak akkorát, hogy mindegyikből egy (!) vércsepp hulljon ellenfeled képére. Közben mantraként mondd el kilencszer: "A Változás Felszabadít! Tzeentch az uram!"
Ezután köszönd meg a segítséget: "Köszönöm, Sors Építésze, hogy meghallgattál."
A rituálénak vége. Most be kell váltanod az ígéreted. Keress egy ártatlant, kelts benne hamis reményeket, majd csapd be és áruld el. Ha így teljesíted az alku rád eső részét, "Tzeentch" is állni fogja az övét, és örök balszerencsével fogja sújtani a célpontodat.
19#
Vedd már komolyan a témát, és írj gear score-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!