Ujjlenyomatok a falon, mi ez?
Galérián vagy az ágy, illetve matrac, párommal lakunk itt ketten, és az ő oldalán a lábunkhoz közel a falon egyre több ujjlenyomat van. Direkt figyeltem magamat és őt is egy darabig, hátha mi érünk hozzá, csak nem vesszük észre, de sajnos biztos, hogy nem mi taperáljuk össze a falat... Amikor beköltöztünk még nem volt ott semmi, régen nagyim lakott itt, utána albérletnek volt kiadva, de azóta már le lett cserélve a zár is. Gyerekként sokat voltam itt nagyimnál, sosem féltem, ő amúgy csak máshova költözött, él és virul.
Valaki valami logikus választ tud adni?
Első: ez eszembe se jutott :D
Második: ez a harmadik nyarunk itt, olyan volt, hogy azt hittem a barátom áll mögöttem, és hátra is fordultam, hogy rászóljak, mit lesi ahogy fogat mosok, de senkit nem láttam, és ő már rég az ágyban heverészett. A fürdőszobát tégláig visszabontva kellett felújítani, csináltam pár képet a szétvert állapotról, egymást után egy sarokról 3 képet lőttem telefonnal, az első életlen lett, második is, aztán a harmadik már egész jó, a középső képen egy pici fehér valami repül (???), nem tükröződött semmi, persze bogár is lehetett, plusz vakuztam. Nagyon ritkán érzem azt, hogy kintről be akarok rohanni, mert juj van ott valami és ijesztő, de mindig leküzdöm és nyugodtan sétálok be, de áll a szőr a nyakamon persze.
Van két macskánk, az a fajta vagyok aki ha hajnalban zajt hall, akkor előbb gondol a macskákra, mint betörőkre :)
Ez elég parás. De a kamera az jó ötletnek hangzik.
Még az előző lakásban ahol éltünk, velem is történt egyszer hasonló..
Amikor a tükör a fürdőszobában párás lett, egy gyerek kézlenyomatát láttam a tükrön, kisebb volt az én kezemtől. ..
Mai napig kiver a víz ha erre gondolok.
Próbáltam már letörölni, elég vacak a festék, félek, hogy lejönne azzal együtt :S Pl ezt, hogy csak éjszaka jelennének meg újak nem figyeltem meg, csak azt veszem észre időről időre, hogy egyre több van és egyre nagyobb felületen, tartok tőle ha elkezdem rendesen dokumentálni akkor valami nagyobb dolog történik... De valóban ezt érdemes lenne megpróbálni, esetleg minden nap lefényképezni, és mondjuk egy hónap után visszanézni a képeket. (jelenleg kamerát venni annyira nem áll módunkban)
8-as: nagyon nem szeretnék ilyet átélni, brrr
Nem kell hiperszuper kamerát venni.
Ha van a gépedbe kamera (a laptopokban szokott lenni), akkor az is megfelel. Vagy telefonos kamerája, ha szép vagy tisztán látható felvételt készít, akkor azt is ráállíthatod egy kis fényforrást kell csak a fal mellé tenni. Vagy a fényképezőgép kamerája is megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!