Lehetségesnek tartjátok egy esetleges zombi apokalipszis
kitörését?
Figyelt kérdés
Még csak most kezdem a középsulit, de én konkrétan készülök egy apokalipszisre. Néztem már, hogy hogyan lehet megölni zombikat, tanácsokat apokalipszis esetére és néhány túlélési tippeket.Szeretném majd a Zombi túlélő kézikönyvet is. Nem tudom miért, de én komolyan készülök egy apokalipszisre!
De kulonben is...Ha netan feltamadnanak a halott emberek, csak csontvazak szaladgalnanak, mert a testuk mar lebomlott.
Es megis miert akarnanak artani nekunk? Miert bantanåk szeretteiket?
Megalapozatlan badarsag ez az egesz.. Ne keszulj semmire! Nagyon nagy csalodas erne :')
2015. júl. 24. 19:40
3/17 anonim válasza:
Elsősorban örülök, hogy már hazánkban is ellátogatott. a Cobra 11 című filmsorozat. Másodszor nem hiszem, hogy kitörne egy ilyen zombi hülyeség, és egy jó tanács. Végez magaddal, mielőtt ők végeznének veled!
2015. júl. 24. 19:49
4/17 anonim válasza:
Ez most ugye vicc?
Nem lesz soha ilyen apokalipszis... Túl sok filmet néztél :D
2015. júl. 24. 19:58
5/17 anonim válasza:
En meg akar eselyesnek is tartom ezt a dolgot , es nem feltetlenul arrol beszelek hogy feltamadnak a holtak hannem arrol hogy feluti magat a Foldon egy ilyen jellegu jarvany ami "zombikka" teszi az embereket , mert hat sosem lehet tudni amik mar vannak ebben a vilagban . De kedves kerdezo azt sosem tudhatod hogy ha kitor az apokalipszis te nem valtozol at zombiva es akkor hiaba valo ez a nagy keszulodes hogyha teis egy leszel kozuluk :)) Mondjuk mar enis beszelgettem errol egy emberkevel aki igazi szakerto volt ebben a temaban mert olvasta a Zombi tulelo kezikonyvet es igazan jo tippeket adott a zombik ellen ugyhogy en meg eselyes lehetek a tulelesre felteve ha en sem valtozom at :)
2015. júl. 24. 20:17
6/17 anonim válasza:
Szerintem nem lesz zombi apokalipszis.
De olvastam hogy a Pentagonnak van terve zombi apokalipszis esetére.
2015. júl. 24. 21:44
7/17 FüligJimmy88 válasza:
Ha jól tudom, a zombi élő halottat jelent, ami kapásból paradoxon. Ha él, akkor még nem halt meg. Egy apokalipszis szerintem több mint valószínű olyan 30 éven belül, csak nem a zombik által... De ez csak a magánvéleményem. Szerintem inkább a tanulásra fókuszálj, mert ha mégsem lesz apokalipszis ott leszel meglőve nulla tudással... Közben azért gyúrjál is, az sosem árt.
2015. júl. 24. 21:46
8/17 anonim válasza:
Utolso akkor szerinted milyen apokalipszis varhato ?
2015. júl. 24. 21:51
9/17 anonim válasza:
A zombi apokalipszis már régen kitört! Egy csomó agyhalott zombi szaladgál az utcákon! És egyre csak több lesz.
Nem harapással terjed, hanem mindenféle elektronikus eszközökön és "izmusokon" keresztül, így SOKKAL nagyobb a fertőzés veszélye, mint a "hagyományos" filmbéli zombi apokalipszisek esetén!
Nem javaslom, hogy leöld őket, mert az büntetendő cselekmény és a filmekkel ellentétben itt van esély (akármilyen halvány is) a gyógyulásra, valamint maguk az agyhalottak csak másodlagos terjesztők, ha megszűnik a forrás, akkor megszűnik a fertőzés.
Csak próbáld kerülni ezt a közeget és nem lesz baj :)
2015. júl. 24. 22:52
10/17 anonim válasza:
Tegyük fel csak nagyon elméleti szinten, hogy mi lenne ha kitörne egy ilyen "zombiapokalipszis". Honnan tudod, hogy azok a dolgok amiket megtanultál hatásosak-e/tükröznének-e egy valódi helyzetet. Mivel ilyen még azelőtt nem történt ezért senki nem tudhatná előre, hogy mire számítson. Már csak ezen kis indok miatt is teljesen felesleges ilyen miatt izgulnod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!