Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igy elképzelhető lenne a...

Igy elképzelhető lenne a zombi apokalipszis?

Figyelt kérdés

Tegyük fel hogy az adott vírust ami tipikus zombi (harapás,élőhalott stb) egy terrorista csoport fejlesztette ki és egy zsúfolt főváros felett kiszornák és az egész lakossága fertőzött lenne. Mondjuk Sanghai vagy NewYork legyen az akármelyik város

elképzelhető lenne a globális katasztrófa és elkezdődne az ami a Walking Dead be?

Elvégre ha tömeget fertőznek meg azt nem igen lehet megállítani ugye?

2015. ápr. 5. 12:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
43%

Neem, igazad van..

Kontinensek, légtérblokád, útblokád, tengerblokád, mind mind csak hülyeség.

TWD is tök életszerű, csak amcsi létezik, ez az egész föld, amcsin kívül nincs is más hely, amcsikon kívül nincs is más ember, ha ott beüt a krah, akkor az egész "világnak" annyi, amcsiba nincsenek katonai támaszpontok, amik jól védhetőek..neeem, tankok is csak hülyeségből vannak.

Ne gondolkozz ilyeneket, nem életszerű.

2015. ápr. 5. 12:58
 2/17 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta hogy amerika mániás vagyok :D

De akkor is ha egy tömeget fertőz meg valami azt csak nehezebb kordában tartani főleg ha nagy a lappangási ideje a vírusnak

2015. ápr. 5. 13:24
 3/17 A kérdező kommentje:
De amúgy nagyon ostoba ember vagy Washingtont csak egy példának írtam AKKOR LEGYEN Budapest ha ennyire reszketsz már a figyelemért. Komolyan nem értem az ilyen nyomorék embereket hogy mindenbe csak a hibát keresik
2015. ápr. 5. 13:27
 4/17 anonim válasza:
Én örülnék neki :), amúgy a walking deadbe mi indította be ezt a vírust? mert az első részben nem derült ki!
2015. ápr. 5. 13:35
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

A zombi egy elsőfajú perpeetum mobile. Más szóval örökmozgó. Nem vesz fel energiát, mégis lead, így a fizikai törvényszerűségek (konkrétan a termodinamika 1. főtétele) kizárják a létezésének lehetőségét. Így akármit csinálsz, nem fog működni.

Esetleg egy megvadult állapotot létre lehetne hozni, de az kitart mondjuk pár napig. Olyan hosszan elhúzódó "zombi-járványt", mint a TWD-ben van, fizikailag lehetetlen létrehozni.

2015. ápr. 5. 13:37
 6/17 anonim ***** válasza:
*perpetuum mobile
2015. ápr. 5. 13:45
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

Hmmm

Egész intelligens egy valami vagy te öregem...

A saját állításod úgy tudod megvédeni, hogy "nyomorék, ostoba" jelzőket használsz.. grat :)

Na de semmi gond, megnyugodhatsz, hülyékkel nem fogok veszekedni.

#1 voltam.

2015. ápr. 5. 13:46
 8/17 anonim ***** válasza:
Már csak azért se mert zombiknak nincs vérkeringésük és kiszáradnának a napon
2015. ápr. 5. 14:01
 9/17 anonim ***** válasza:
Röviden: mivel nem élnek, nincs mitől mozogniuk, de ha lenne is, egy idő után lerohadna róluk minden és eldőlnének, a maradványokon meg simán lehet ugrálni. Maximum azt tudom elképzelni, hogy megfertőznek embereket ezzel a vírussal, akik elevenen elkezdenek rohadni, aztán meghalnak. Ha ez fertőző, akkor elég sok ember hullana el. De ez csak ilyen not so walking dead-re elég.
2015. ápr. 5. 14:21
 10/17 A kérdező kommentje:

A zombi VÍRUS csak egy példa

ÉN ARRA VAGYOK KÍVÁNCSI HOGY HA EGY VÁROSRA RÁDOBNÁK MONDJUK LEGYEN AZ SANGHAI AKKOR MILYEN SZÉLESSÉGBEN TERJEDNE SZÉT? ESETLEG VILÁGMÉRETŰ JÁRVÁNYT OKOZNA?

2015. ápr. 5. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!