Mit tennél ha hirtelen beköszöntene egy zombi apokalipszis?
Beállnék közéjük amúgyis lusta vagyok 2ségbe esni fel sem tűnne nekik, hogy ott vagyok-e állítólag a számba
megalszik a tej.
Mivel ezek a zombi apokalipszisek úgy szoktak történni, hogy világméretű fertőzéstől az emberek nagy része zombivá válik és a maradékok agyát eszi.
Így szinte biztos, hogy egy ilyen alkalom bekövetkeztekor magam elé tartott kézzel hörögve és félig lerobbant arccal keresném a még egészséges menekülteket...
Egy ideig egész jól ellennék, hiszen a kérdezőnek hála most megtudom, hogy ki hova bújna! ;)
Kertvárosba lakom, tehát nagy placc kevesebb ember, minden körbe van kerítve, annyira nem kéne parázni, de imádkoznék, hogy a légpuskámmal ha fejbe lövöm azt megérezze.
valószínűleg lopnék egy motort meg szereznék fegyvert a pár km-re lévő boltból aztán lőném őket, utána körbe néznék hol lehetne elbarikádozni magam, majd kifosztanék 1 supermarketet amivel pár hónapra elég lenne a kaja pia.
igazából én tökre bírnám, úgyis unom már az életem így legalább nem kell megfelelni a társadalomnak és ingyen hozzájutnék ahhoz amihez amúgy soha.
ha meg elkap 1 zombi puff, 1 percig szenvednék max és kész.
Valószínűleg már rég zombi lennék én is, mire kiderülne mi történt...
Ha netalán megúsznám a zombulást:
1, Fegyvert veszek magamhoz.
2, Elmenekülök a legközelebbi biztonságosnak tűnő helyre.
3, Ha látok még normálisakat magam körül, igyekszem velük együtt maradni.
4, Az ideiglenes menedékben számba venném a lehetőségeket.
5, Megpróbálnám felvenni a kapcsolatot a szeretteimmel és a hatóságokkal.
6, Ha van esély valamely szerettem megmentésére, akkor elindulnék érte, vagy ő hozzám, amelyik célszerűbbnek tűnik.
7, Szereznék járművet.
8, Megcéloznám valamelyik börtönt menedéknek. (Bp-i vagyok.)
9, Útközben megállnék élelemért.
10, Ha eljutok a börtönbe, ott várnám ki az apokalipszist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!