Van itt valaki aki zombik esetleges kialakulása és esetleges zombi- apokalipszis után kutat?
1. válaszolónak: tudomány elég tág fogalom a biológia, virológia is ide tartozik.
3. válaszolónak: nem igazán nézek horror filmet, ismeretterjesztőt viszont elég sokat, egyszerűen csak foglalkoztat. Amúgy igazad van a jövő a nanorobotoké de ezzel ellentétben egyre több betegség is jelenik meg. Gondolok itt a H7N9, korona vírus stb. És én nem is az élőhalottakra gondolok hanem esetleg a veszettség mutációája. Élőhalottak természetesen nincsenek.
5. válaszoló, ilyen valóban történt? Tudnál esetleg üziben valami forrást küldeni?
Egyébként véleményem szerint bármikor előfordulhat. Én nem igazán a tudománynak tulajdonítom ezt, sokkal inkább Istennek. Igen, most kinevethettek, de én hiszek Istenben, olvasom a Bibliát is, éppen ezért tartom elképzelhetőnek, ugyan is a Bibliában bizony akad néhány utalás erre... Nem konkrétumnak mondanám, sok mást is bele lehet képzelni, de vannak ijesztő és megmagyarázhatatlan dolgok azokon a lapokon, amire azóta is sokat gondolok...
Egyszóval igen, szerintem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!