Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen angyalos/szellemes...

Milyen angyalos/szellemes történeteitek vannak?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 11:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
Valószínűleg azért, mert nemrég regisztráltam, kevés válaszom van, és még nem kaptam értékelést.
2010. márc. 12. 01:13
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Én egyszer kicsi koromban láttam valamit, a mai napig nem tudom, hogy mi volt. Karácsony volt, be volt zárva a nappali ajtaja, merthogy jön a jézuska és oda nem lehet bemenni, de üveges ajtó volt, és én suttyomba ott próbáltam leskelődni az üvegen át, és akkor egyszercsak az üveg mögött lett valami nagy ragyogó fehérség, amitől először ledermedtem, aztán szaladtam anyámhoz hogy nézze meg,majd szaladtam vissza és ekkor még láttam, ahogy apám bejön a bejárati ajtón és egy csomó dobozzal beoson a nappaliba, én meg teljesen kikészültem, hogy elijeszti az angyalkát. Na ekkor mesélték el, hogy valójában nem is a Jézuska hozza a cuccokat. De az a fehérség nem tudom mi volt, talán már bent volt apám és kiterített az üveg elé egy lepedőt ami perwollal volt mosva, azért ragyogott úgy, nem tudom. :D
2010. máj. 5. 07:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Én már többször is láttam szellemet de nem nagyon merek róla beszélni mert félek, hogy bolondnak néznek.

Az egyik legdurvább az volt, mikor hajnalban felkeltem és ültem a félhomályos szobában (csak egy kislámpa égett) és olyan fura érzésem volt. A szobaajtóm nyitva volt és egyfolytában odanéztem, mintha lenne ott valaki és mégsem. Hirtelen egy sötét alak elsétált az ajtóm előtt. Nagyon ledöbbentem és egyből felugrottam az ágyamról. Amilyen gyorsan jött olyan gyorsan ment, falból ki és falon be. Szerencsére nem vett észre vagy nem is akart nem tudom. Olyan volt mintha sietett volna valahova.

2010. máj. 5. 16:59
 14/18 anonim válasza:
75%

huhh..előttemszólónak..

ez durva lehetett..

én tuti szininfartust kaptam volna..uh..xD

féelelmetes..

2010. máj. 30. 12:58
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
kb 6 éve még a volt párommal volt egy megmagyarázhatatlan élményünk. a füldön aludtunk az ágy melett és a takaró lecsuszott rolunk de szinte repült. megjelentegy árnyélalak és nevetve rámtette a kezét és mintha a z energiámat lopta vna el. barátnőm sikitani kezdett és végelett azonnal. megkérdeztem mit álmodott de ö állitotta hogy látta amit látott. kikérdeztem reggel miután én leirtam ahogy én megéltem a dolgot ÉS MINDEN PONTBAN STIMMELT. nem álmodhattuk ugyanazt!!!!nehéz igy röviden leirni. volt 1 másik amikor egy haver haverjánál ittunk és mondtam hogy a másik szoba ajtóüvegén néz 1 néni. kiderült hogy egyedül lakott ott a srác a néni aki ott élt a mamája volt aki tizenéve meghalt. ez naggyon ilyesztő volt.huh kiráz a hideg tőle.
2010. jún. 14. 15:29
 16/18 anonim ***** válasza:
75%
a lépcső ami az emeletre megy a házunkba fából van. mindeneste recseg 3-at egymás után ugyanakkora szünettel mindig. e lépcső tényleg recseg HA MEGYÜNK RAJTA. ha ott állok akkor is reccsen de senki se lép rá!!
2010. jún. 14. 15:32
 17/18 anonim válasza:
50%
láttam pár részt a fallen-ből meg láttam a légiót de nagyon rossz film
2010. aug. 7. 22:03
 18/18 anonim válasza:
100%
Pár évvel ezelőtt találkoztam az őrangyalommal. Anyukám és a volt férje épp veszekedtek, én pedig nagyon féltem. Egyszer csak egy homályosan látható, 25 év körüli nő odaült az ágyamra,és megpróbált megvigasztalni, nyugtatgatni. Nem hinném, hogy képzelődtem, hiszen többször is megjelent, mindig segített és megvigasztalt, sosem féltem tőle. Mintha tényleg csak azért lett volna, hogy segítsen. Valamiért Bellának "neveztem el". Beszélgettem erről egy olyan emberrel, aki hisz és jártas a természetfelett dolgokban, mert nem tudtam, mi/ki is ez a bizonyos Bella. Ő magyarázta el, hogy az őrangyalommal találkoztam, aki csak akkor jön elő, ha tud segíteni. Mesélt a saját őrangyaláról is, aki szintén el lett nevezve. Azóta nem találkoztam Bellával, de teljesen emlékszem még rá...nekem ez a leg"durvább" ilyen élményem. Én hiszek az ilyenekbe, főleg, mióta találkoztam a saját őrangyalommal. Rem senki nem fog idiótának nézni...:K
2010. aug. 24. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!