Ouija tábla, veszélyes?
Aha lehet, például ha felrobban a tábla, 10km-es körzetben mindent letarol...
Na msot komolyan, szerinted mi lehetne? 2015 van és még van aki hisz ilyen hülyeségekben. :D
Csak az epp elmetekre van veszellyel, semmi masra.
Lattam egy tablaval kapcsolatos filmet, ami leranrotta a lepet a tabla mukodeserol. Nem a szellem, hanem a resztvevok iranyitjak a nyilat!
Az emberek elhunytaival kapcsolatos kerdeseket tettek fel. Persze olyan kerdeseket, amelyekre az elhunyt szerette tudta a valaszt (a halal idopntja, korulmenyek) . Nagyon is erdekes volt, mindaddig ertelmes es pontos valaszokaz kaptak a "szellemtol", DE aztan az emberek szemet bekotottek egy voroa kendovel, hogy ne lathassak a tablan levo szamokat es betuket,es igy tettek fel a kerdeseketet. A nyil megint mozgasba indult, de egy ertelmes valasz se jott ki. Pedig csak a resztvevok szemeire tettek kendot, a szellemere nem! ;)
Ti iranyitjatok a nyilat tudatotok alatt, nem holmi kisertet. Tudjatok a valaszotokat, ezert is kapjatok meg azokat.
Majd ha megtalaltam a filmet, kuldok linket!
Igen!
- Minnél keményebb anyagú a tábla;
- minnél nagyobb izomerővel rendelkezik az,
- aki megharagudott rád!
Igen!
Nagyon veszélyes!
Ne vegyél részt ebben, semmikor, soha.
Én csináltam, viccből, borzasztóan megbántam.
Igen lehet. Ne arra gondolj hogy szellemek fognak uldozni.
Miutan megcsinaltatok minden kis rezenesre azzt fogod hinni hogy valami gonosz ize csinalta stb. Befogod beszelni magadnak. Volt olyan aki egy hetig nem aludt mert minden kis gyikfing hangra osszeszarta magat..
Ne csinald sztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!