Ouija-tábla használata veszélyes?
A szellemidézés veszélyes dolog. Számos olyan történet kering, ami arról szól, hogy valaki öngyilkos lett néhány héttel a tábla használata után, mert megőrült a szellemek társaságától. Akad olyan is, aki az iskolaudvaron ájult el a tábla használata közben, majd kómába esett és ott is maradt. Van, akit állítólag üldöznek a szellemek, miután használta a beszélő táblát. Egyik történetben sem lehetünk biztosak, ám tény, hogy ennyi riasztó és óvatosságra intő véleményt semmilyen, a szellemvilággal vagy jóslással kapcsolatos más eszközről nem hallani.
Forrás: nana.hu
Nem hiszem, hogy nehéz lett volna rákeresni...
Előző vagyok, néhány jó tanács még:
Kis quija folklór:
- Soha ne használd a táblát egyedül
- Ne kérdezz Istenről
- Ne kérdezd meg, mikor fogsz meghalni
- Ne használd a táblát, amikor beteg vagy, vagy nagyon lehangolt, mert könnyebben megszállnak a szellemek
- Az első quija táblák állítólag koporsófából készültek
- Amikor egy quija táblát elégetnek, az sikító hangot ad
- Ha egy szellemmel lépsz kapcsolatba, mindig köszönd meg a válaszait és köszönj el tőle, különben megharagszik rád, és kísérteni fog
A varázskör meg tud védeni a szellemektől, amit a quija-táblával idézel.
De vigyázni kell, nehogy megtörd, mert akkor léket kap a hatalmad.
Hogyha olyan ember használja, aki pl.: védővarázslatokat rakott magára előtte, akkor nem veszélyes.
Ha nem használtad még, és nem értesz hozzá, akkor igen; veszélyes.
Van egy áthidaló megoldási javaslatom.
A Ji-King amit nekünk magyaroknak leginkább Müller Péter Jóskönyve tolmácsol, nem veszélyes a fenti értelemben, bár a jövőnk, sorsunk izgága firtatása nem mindig előnyös.
Racionális ember vagyok, de a Ji-King módszere szerinti válaszok olyan bölcsességre és valós tudatosságra utalnak, hogy elállt a szavam tőle. Használd kellő tisztelettel, mondhatnám alázattal és csak indokolt esetben. Nem baj ha először nem hiszel benne, nem sértődnek meg a Jóskönyv bölcsei.
Én hiszek benne,de rendesen nem próbáltam.
Viszint ha valaki elkezdi,akkor annak a normája szerint csinálja elejétől a végéig,nem csak leülni,aztán kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!