Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ouija-tábla használata veszélyes?

Ouija-tábla használata veszélyes?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 14:38
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy poénból senki ne idézzen szellemet semmilyen formában, mert kellemetlen lehet az utóélete! Poltergeist-jelenségek maradhatnak vissza! Ha rászánod magadat, akkor keress fel egy gyakorlott szellemidézőt, akivel egy szeánsz keretében megteheted!
2015. febr. 21. 19:14
 22/31 Pásztó ***** válasza:
66%
A Ouija (víja) tábla eredetileg valóban kommunikációra használható,csak egy a gond emberek... Az hogy kis dolgozatra meg lottóra sikerül talán helyesen beletrafálni, az nem azt jelenti hogy az emberiségnek lenne bármiféle olyan (spirituális) ereje amely segítségével tudna is kommunikálni bármi féle eszközzel is, vagy a nélkül. Még ha van is, sokan nem tudják használni. Kevés ember van, nagyon kevés aki birtokában olyan erők vannak hogy ér is valamit, pláne ha használni is tudja. Másrészt az asztrál sík több lénnyel van tele mint a bolygó élőlényei ÖSSZESEN. Az aki villogni akar a Ouija tábla szórakozásával, az jobb teszi ha mással játszik, mert számtalan olyan lény vár arra hogy bármi féle kapcsolatba tudjon kerülni a földiekkel, és nem éppen csillámpónik... A Ouija tábla kitűnő eszköz, melyet leg hatékonyabb egyedül használni, főleg ha bizalmas kapcsolatot akartok kialakítani a lényekkel. Minél több ember, annál sancosabb hogy nem igen lesz semmi haszna annak, hogy bármi siker is előtérbe jusson. Másrészt visszanézve elég vicces, vagy inkább siralmas kommentek is jöttek, bár nem várhat mást az ember. Nem csak azért jöhet utána olyan eset, hogy rajtad ragad a szellem, mert megszáll, hanem azért is mert elsősorban a szellemnem erőt kell szereznie, vagy inkább energiát, hogy bármi féle fizikai anomáliát keltsen a mi 3D-s világunkba. Másrészt, emberek... Sokan nem tudják mit jelent az hogy invokálás. A lény, mit gondoltok miért tudja mozgatni a kezeteket? Miért érzitek azt hogy valaki mozgatni akarja? Mert a Ouija azon az elven működik hogy a lélényt beengeditek a testetekbe,elsősorban a kezetekbe, és ő tőletek nyeri az energiát hogy egyáltalán mozgatni tudja. Az ember nagy energiával rendelkezik, bár az angyalok többel, a démonok pedig rengeteggel. És nehogy azt higyjétek hogy a démodémonok csesztetnek titeket... A szellemek nem tudnak, sok erő kell ahoz hogy a mi valóságunkban megnyilvánuljanak, egy lehetőség maradt.(...) harmadrészt pedig védelmi kört? Ne is csodálkozzanak az ilyenek ha esetleg egy démon ártó szándék nélkül, vagy legyen bármi más élőlény bepipul rájuk, hiszen a védelmi kör ami csak védelminek van csúfolva, megkötő tér. És nem szeretik a démonok, se más, ha röghöz akarják kötni. Arkangyalok... Nevetséges. Az angyalok se nem segítenek, se nem barátságosak. Fel lettek cserélve a kettő karakter tulajdonságai, de most tekintekintsünk el a vallásoktól és az okkult téveszméktől. Ha valami magasabb rendű lény beszélni akar velünk, akkor talál rá módot, amúgy pedig ne csesztessük őket mert abból, ha nem megfelelő a hozzáállás és az elsajátított erő, káosz lesz csak.
2015. máj. 14. 18:09
 23/31 anonim válasza:
én kb 10perc mulva fogom kipróbálni. a szellemek már így is az őrületbe kergettek régen, már megtanultam "lerázni" őket... de azért érdekelne pár válasz, majd megosztom amit tapasztalok :)
2015. okt. 7. 02:51
 24/31 kavics004 válasza:

vagy csak nézd meg ezt:

[link]

2015. okt. 31. 16:02
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
régi téma, de pár sorral azért kiegészítem. én magam is használtam már a táblát. 1x. egyedül. nem lett tőle semmi bajom, bár működött - és ez meg is ijesztett. viszont tudok olyanról, aki kvázi megkattant utána.
2016. aug. 25. 22:38
 26/31 anonim válasza:
100%
Gyerekkènt voltam olyan buta, hogy egyedül jàtszottam ezzel. Sajnos az egész csalàdommal durva dolgok törtèntek. Vègül segitséget hivtunk addig fajultak. Olyan volt mint egy rossz horror film. Hiâba költöztünk el az nem segitett. Néha mèg ma is történnek furcsa dolgok velünk. Lehet te magadra valami védettsèget teszel, de mindenki màsra is gondolni kell akik az èleted rèszei.. Nem jàtèk!!!.
2016. nov. 20. 06:30
 27/31 apafej71 válasza:
0%
Ekkora f...szs...got! Meg a sok barmot, aki írja itt, hogy ez és az történt velük! Besz...r...s! És akkor még finom voltam és nőies.
2019. júl. 14. 20:43
 28/31 anonim ***** válasza:
Édesanyám meghalt, vele tudok ilyen módon kapcsolatot létesíteni? Senki más nem érdekel, a jövő sem. Csak egyedül Ő.
2020. okt. 3. 16:30
 29/31 anonim válasza:
Egyébként miért nem szabad egyedül használni?
2021. febr. 3. 10:06
 30/31 anonim ***** válasza:
66%
Azért ne használjátok egyedül, mert akkor sokkal könnyebb félrevezetni a használóját. Félrevihet az ego és könnyebben kapcsolódsz olyan entitáshoz, akivel nem érdemes. Átverhet és félrevezet. A lényeg, hogy ne próbáljátok egyedül. Mihály Arkangyalt pedig MINDIG kérjétek, hogy álljon bele a megnyíló csatornába és csak azt engedje kapcsolatba lépni és kommunikálni Veletek, aki a Fényt szolgálja.
2021. febr. 27. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!