Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ouija-tábla használata veszélyes?

Ouija-tábla használata veszélyes?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 14:38
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
70%
22:03 a paranormal activity egy kamu, csak az nem tudja aki nem olvas utána picit egyébként ha az alapvető szabályokat betartod akkor nem hiszem hogy olyan nagy veszéjt jelenthet a tábla
2010. jún. 29. 17:27
 12/31 anonim ***** válasza:
77%

Paranormal Activity itt mindent megtudsz.. veszélyéről.. nézd meg.. ez egy nagyon jó film.. méghozzá igazi felvételek.. ^^

Hasznos volt számodra ez a válasz?

A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-28 22:03

nem igaz történet, hogy lenne az, ha már 2. része is van, ugyanolyan kézikamerás felvételben?!

amúgy igen veszéles a tábla használata, ismerek olyat, akin rajtamaradt egy szellem, aztán csesztette őt...

2010. aug. 13. 10:26
 13/31 anonim ***** válasza:
82%
Nem, de nem is működik: [link]
2011. febr. 2. 09:28
 14/31 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=D4QOzi7_FUE ... azonnali hatás... sztem a végén a csaj nem kamuzik
2012. febr. 28. 21:22
 15/31 anonim válasza:
28%

Én 8 éves koromban kezdtem el amikor még nem hittem ebben.

De a barátaimmal felkészültünk minden, nyomtattunk egy ouija táblát. éjfélkor felkeltünk elkezdtük és elő jött. De mindenkinek remmeget a keze, ezért többet nem is idéztünk.

Viszont kb. egy hete mindenkivel furcsaságok történtek, ezért idéztünk egy szellemet rá kérdeztünk erre és ezután minden jobb lett, szóval nem biztos hogy rosszul sül el.

Csak ha akarsz idézni akkor olvass róla sokat mi is ezt csináltuk. :)

2012. máj. 31. 03:01
 16/31 anonim válasza:
42%

Dr. Edith Fiore Nyugtalan holtak című könyvében azt írja azért veszélyes az Ouija-tábla használata, vagy bármilyen szellemidézés, mert ilyenkor nyitottá válsz a megszállásra. Azok szellemek pedig, akik testet keresnek, nem fognak téged szívességből, vagy azért mert elköszönsz elhagyni. Ez később problémákat okoz - lehet csak fáradékonyság, de akár kényszeres cselekvés is. (és a szellemeknek is rossz, ha földhöz ragadnak)

Érdekes ez a könyv, csak ajánlani tudom mindenkinek, akit érdekel a téma

2013. júl. 3. 16:09
 17/31 anonim ***** válasza:
66%
Igen, nagyon veszélyes lehet, de szerintem teljesen más okból. Amitől (szerintem) félni kell, az nem egy démon vagy ilyesmi, hanem a saját tudatalattid. Freud szerint az elme három részre osztható, de nem akarok belemenni a filozófiába, úgyhogy az egyszerűség kedvéért mi most bontsuk két részre: a tudatosra és a tudatalattira. Utóbbi sokkal elemibb, nevezhetnénk ösztönösnek is, ami az ember törzsfejlődése során mit sem változott, ám a tudatos én folyamatos kontroll alatt tartja. Az ouja-tábla használata közben azonban a tudatalattink határát feszegetjük. Véleményem szerint nem egy spirituális izé próbál veled kapcsolatba lépni a tábla segítségével, hanem a saját elméd egy...hát, mondjuk úgy, elnyomott része. Az viszont nem biztos, hogy készen állsz arra, hogy megtudd, mi is zajlik a tudatalattidban. És szerintem pont ez az, ami az öngyilkosságba kergeti vagy megőríti az embereket a tábla használata után, nem pedig egy szellem vagy démon vagy nevezzétek aminek akarjátok. Egész egyszerűen nem álltak készen...
2014. ápr. 4. 23:22
 18/31 anonim ***** válasza:
91%

Veszélyes lehet. Egyedül NE használd! Amikor leültök használni, mindketten kérjétek meg Mihály Arkangyalt, hogy lépjen bele és tartsa tisztán és magas rezgésen a csatornát, amely összeköt az Odaáttal. Ezekre a védelmetek érdekében van szükség.

Gondolom, azt mondani sem kell, hogy vegyétek nagyon komolyan és tisztelettel az egészet! Ez nem játék. Ne használjátok poénból, részegen vagy beszívva!

2014. máj. 31. 15:46
 19/31 -remete- ***** válasza:

[link]

"Az Ouija tábla egy olyan tábla, amelyen betűk, számok, "igen", "nem", valamint általában egy búcsúzó felirat áll. A táblához tartozik egy kis lap is, amire kezünket finoman ráhelyezve kommunikálhatunk a szellemekkel, akik valamilyen módon állítólag a megfelelő jelekhez továbbítják azt, így adva választ kérdéseinkre.

Bár esetenként még a tábla használóinak is hihetetlennek tűnhet, a válaszokat adó lap mozgásáért az azt fogó személy(ek) tudatos vagy tudattalan tevékenysége felelős. Amennyiben a mozgatás tudatos, csalásnak hívjuk, amennyiben tudattalan, ideomotoros tevékenység a neve, mely mögött az a pszichológiai tény áll, hogy elképzeléseink, elvárásaink öntudatlan izommozgásokban jelennek meg. Egyes esetekben a "külső energiákra hangolt" személy tisztában van azzal, hogy a mozgatásért ő felelős, de úgy gondolja, hogy valamilyen belső sugallatra mozdítja a megfelelő irányba a jelet. Ezt nevezzük önbecsapásnak.

Mindez igen jól tesztelhető, ha a tábla használói bekötött szemmel próbálnak meg a szellemekkel kommunikálni. Amennyiben a választ valóban szellemek adják, s nem pedig a tábla használói, csukott szemmel is működnie kellene a kommunikációnak. Az ilyen kisérletek eredménye azonban mindig sikertelenség, mint ahogyan az az alábbi videóban is látható."

2014. szept. 20. 11:08
 20/31 anonim válasza:
6%
Azért ezt ti se veszitek komolyan ugye?....
2014. szept. 26. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!